Μεγάλη ένταση στο My Style Rocks: «Θα τρελαθούμε εδώ πέρα τελείως»!

Μεγάλη ένταση στο My Style Rocks: «Θα τρελαθούμε εδώ πέρα τελείως»!

Η εμφάνιση που έκανε η Ευρυδίκη δεν άρεσε καθόλου στην Κορίνα με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν έντονα

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο My Style Rocks ανάμεσα στην Κορίνα Αδραμιτίδου και στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με αφορμή το styling που έκανε η δεύτερη. Το θέμα ήταν κλασικό και διαχρονικό. Πιο συγκεκριμένα ήταν το «Little Black Dress» και όλες οι κοπέλες φόρεσαν τα μαύρα τους φορέματα και τα παρουσίασαν σε συμπαίκτριες και κριτές.

Η εμφάνιση που έκανε η Ευρυδίκη δεν άρεσε καθόλου στην Κορίνα με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν έντονα μπροστά σε όλους. «Είσαι εκτός κόνσεπτ, δεν μου αρέσει ούτε το φόρεμα ούτε τα παπούτσια. Αυτό που φοράς δεν είσαι εσύ», είπε η Κορίνα μεταξύ άλλων με την Ευρυδίκη να απαντάει:

«Έχω κι άλλη πλευρά, δεν γίνεται να δείχνω μόνο τη σέξι», είπε μεταξύ άλλων. Τότε η Κορίνα της είπε: «Θεωρώ ότι το φόρεμα σε φοράει». Αυτή η ατάκα ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλη την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Θα με τρελάνεις, θα τρελαθούμε εδώ πέρα τελείως. Φοράς εσύ τα φαρδιά να πούμε και δεν σου λέμε τίποτα και μου λες εμένα τώρα ότι δεν είναι στο νούμερό μου; Άστο λίγο μυαλό έμεινε θα το κάψουμε κι αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ