Πότε απιστούν οι γυναίκες; Όλοι οι λόγοι

Πότε απιστούν οι γυναίκες; Όλοι οι λόγοι

Μέχρι πρότινος η απιστία θεωρούνταν ανδρικό προνόμιο. Πλέον όμως όλο και περισσότερες γυναίκες υποκύπτουν σε εξωσυζυγικές σχέσεις και μάλιστα δεν διστάζουν να το παραδεχθούν. Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά για το πόσο άλλαξαν οι καιροί σε σχέση με παλαιότερες εποχές.

Βάση επιστημονικών στοιχείων του National Opinion Research Center’s General Social Survey, μια στις επτά παντρεμένες γυναίκες δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι έχει συνάψει εξωσυζυγική σχέση.

Βέβαια ο κύριος λόγος για τους οποίους απιστούν οι άνδρες είναι και το βασικό τους επιχείρημα ότι δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό.

Για τις γυναίκες όμως ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι;

Πλήξη και πάλι πλήξη

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα AshleyMadison.com, κατέδειξε έναν ακόμη λόγο που οι γυναίκες απιστούν και αυτός δεν είναι άλλος από την πλήξη και την βαρεμάρα.

Ένα ποσοστό των γυναικών που αγγίζει το 40 % ομολόγησε ότι ένας από τους κύριους λόγους που απάτησε τον σύντροφος της ήταν η πλήξη αλλά και η ρουτίνα της καθημερινότητας.

Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα ένα ποσοστό που έφτανε το 25% των γυναικών ανέφερε ότι σύναψε εξωσυζυγική σχέση γιατί ήθελε να ξαναβρεί και πάλι την χαμένη της νιότη. Από τις απαντήσεις των γυναικών προκύπτει ακόμη ότι ένα ποσοστό που έφτανε το 15% απάτησε το έτερο ήμισυ γιατί ήθελε να ανανεωθεί.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των ερευνών η ανθρωπολόγος Έλεν Φίσερ, συγγραφέας του γνωστού βιβλίου »Why Him; Why Her; αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι άνδρες απατούν για ένα και μοναδικό λόγο για το σεξ και μένουν σε αυτό.

Αντίθετα οι γυναίκες απατούν αλλά και τις περισσότερες φορές ερωτεύονται τον εραστή τους.

Αναζητώντας τα αίτια αυτής της συμπεριφοράς η Φίσερ, ανακάλυψε ότι οι γυναίκες ωθούνταν σε αυτή την τακτική επειδή είχαν ένα δυστυχισμένο γάμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ