Δείτε πως να αυξήσετε τη διάρκεια σας στο … κρεβάτι

Δείτε πως να αυξήσετε τη διάρκεια σας στο … κρεβάτι

Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πάντα και σε όλους τους τομείς ακόμα και αν πρόκειται για το σεξ. Έτσι δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο οι άνδρες να κοκορεύονται για τις αποδόσεις τους και τη διάρκεια τους στο σεξ αλλά ένας στους πέντε υπολογίζεται ότι έχει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Δείτε πως είναι δυνατόν να αυξήσετε την αντοχή σας στο σεξ φυσικά

Βάλτε την κίτρινη κολοκύθα στη διατροφή σας

Σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα η κίτρινη κολοκύθα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα ανδρικά γεννητικά όργανα και αυξάνει τη λίμπιντο.

Για το λόγο αυτό η γνωστή σεξολόγος, καθηγήτρια Άβα Καντέλ (Ava Cadell) συστήνει σε όσους θέλουν να αυξήσουν τη διάρκεια τους στο σεξ να τρώνε…κολοκύθα είτε σαν γλυκό είτε στο κυρίως πιάτο αφού αυτή η διατροφική τακτική αυξάνει τη ροή στου αίματος στα γενετικά όργανα

Η διακεκριμένη σεξολόγος προτείνει επίσης να αλλάξετε στάση. Προτιμώντας »μια άλλη και όχι την αγαπημένη του αυτή θα τον βοηθήσει να κρατήσει πολύ περισσότερο» συμβουλεύει η Καντέλ.

Ασκήσεις Κέγκελ

Οι γνωστές ασκήσεις Κέγκελ δεν βοηθούν μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες αφού τους «βοηθούν στον καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτωσης» επισημαίνει η σεξολόγος.

Γιόγκα

Την ίδια στιγμή έρευνες που έχουν δημοσιευτεί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η γιόγκα καταπολεμά την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Χάρη στις τεχνικές αναπνοής που συνδυάζει μπορεί να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα

Φάτε τις σωστές τροφές

Εκτός όμως από την γυμναστική και η κατάλληλη διατροφή μπορεί να αυξήσει φυσικά τις αντοχές στο σεξ. Τα τρόφιμα που έχουν ευεργετικές ιδιότητες είναι οι μπανάνες, τα μύρτιλλα, τα σύκα αλλά και η μαύρη σοκολάτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ