Πότε οι άνδρες αγχώνονται στο κρεβάτι;

Πότε οι άνδρες αγχώνονται στο κρεβάτι;

Ούτε μύγα στο σπαθί τους δεν σηκώνουν οι άνδρες όταν αναφέρονται στις επιδόσεις στο σεξ αφού η πλειοψηφία πιστεύει ότι είναι σεξ machine. Υπάρχουν όμως και κάποιες καταστάσεις οι οποίες φέρνουν το ισχυρό φύλο σε αδύναμη θέση εξαιτίας του έντονου άγχους που βιώνουν. Γιατί όμως οι άνδρες αγχώνονται το σεξ;

Η πλειοψηφία των ανδρών συνήθως στις ανδροπαρέες υπερηφανεύονται για τις σεξουαλικές του επιδόσεις και τον σεξουαλικό μαραθώνιο που διανύουν κατά την άποψη τους στις ερωτικές τους συνευρέσεις.

Κάποιες φορές αρκετά συχνά αναφέρουν οι ε[επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών παθήσεων ΙΜΟΠ οι άνδρες έχουν άγχος για το αν το μέγεθος των προσόντων τους θα ικανοποιήσει το έτερο ήμισυ.

Από ιατρικής άποψης πρόκειται για ένα αστικό μύθο που διαιωνίζεται από στόμα σε στόμα αφού η σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών δεν μετριέται στους πόντους των …προσόντων.

Τι βαθμό θα πάρω

Την ίδια στιγμή οι ειδικοί του ΙΜΟΠ αναφέρουν ότι όταν οι άνδρες αγχώνονται για τις αποδόσεις τους τελικά καταφέρνουν το αντίθετο με συνέπεια να δέχονται τα αρνητικά σχόλια ή τις αιχμές της συντρόφους τους.

Πρόωρη εκσπερμάτωση

Υπολογίζεται ότι ένας στους πέντε άνδρες θα έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα αυτό.

Οι παράγοντες που έχουν ενοχοποιηθεί είναι αρκετοί με κυριότερη όμως την έντονη ανησυχία για τις επιδόσεις στο σεξ.

Με …καθυστέρηση

Αντίθετο πρόβλημα της πρόωρης είναι η καθυστερημένη εκσπερμάτωση η οποία συμβαίνει είτε στους άνδρες που δεν έχουν »περγαμηνές» στο σεξ είτε σε εκείνους που βρίσκονται σε προχωρημένη ηλικία και θέλουν το χρόνο τους.

Πέφτει… το ηθικό

Άλλες καταστάσεις που προκαλούν άγχος στους άνδρες σχετίζονται με την αδυσώπητη καθημερινότητα και τον αγώνα της επιβίωσης .

Όταν υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά και δυστυχώς μεταφέρονται στην κρεβατοκάμαρα έχει διαπιστωθεί ότι ρίχνουν το… ηθικό του ισχυρού φύλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ