Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ετοιμάζονται να κάνουν τους… πρίγκιπες στις ΗΠΑ -Τι σκαρώνουν

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ετοιμάζονται να κάνουν τους… πρίγκιπες στις ΗΠΑ -Τι σκαρώνουν

Στην Καλιφόρνια βρέθηκαν την Τετάρτη ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ και όχι για να συζητήσουν το μέλλον της δούκισσας στην υποκριτική, αλλά για να συνομιλήσουν με ακαδημαϊκούς και καθηγητές για την νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, για μία brainstorming συζήτηση με ακαδημαϊκούς και καθηγητές. Όπως επιβεβαίωσε μια πηγή του παλατιού, «στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εργασιών τους για την ανάπτυξη και την οικοδόμηση της νέας τους φιλανθρωπικής οργάνωσης, είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις με ακαδημαϊκούς και καθηγητές».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πέρασαν περίπου 7 ώρες στο διάσημο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και ταξίδεψαν μάλιστα, με εμπορική πτήση επιστρέφοντας στον Καναδά, όπου διαμένουν σε μια πολυτελή έπαυλη, με τον γιο τους Άρτσι, μετά από την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».
Η επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ

Κατά την άφιξή τους στην πανεπιστημιούπολη, τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ υποδέχτηκε προσωπικά ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Μαρκ Τεσιέρ Λαβίν, προτού πάρουν μέρος σε συζητήσεις με μέλη του προσωπικού που τους βοηθούν «με το συνεχιζόμενο έργο τους για την δημιουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης». Όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τα σχέδιά του να απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια, είχαν γράψει στην νέα τους ιστοσελίδα πως θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα φιλανθρωπική οργάνωση, λέγοντας πως η απόφασή τους να περνούν τον χρόνο τους μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Αγγλίας θα τους βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. «Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να αναθρέψουμε τον γιο μας με εκτίμηση για την βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το περιθώριο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της νέας φιλανθρωπικής μας οντότητας» έγραψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η νέα ζωή στην Αμερική

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιος θα είναι ο ρόλος των καθηγητών και ακαδημαϊκών του Στάνφορντ στην νέα τους αυτή φιλανθρωπική οργάνωση, ούτε είναι γνωστό ποιες θα είναι οι αιτίες στις οποίες θα εστιάσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Πάντως, όπως φαίνεται, οι Σάσεξ έχουν αρχίσει να συνηθίζουν την νέα τους ζωή μακριά από την βασιλική οικογένεια και να σχεδιάζουν λεπτομερώς το μέλλον τους. Μάλιστα, πρόσφατα, παραβρέθηκαν σε ένα συνέδριο της JP Morgan, στο Μαϊάμι, όπου ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε μια ομιλία και μίλησε για το Megxit, λέγοντας, σύμφωνα με μια πηγή του Page Six πως «Παρόλο που είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο και την Μέγκαν Μαρκλ, δεν μετανιώνει για την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, επειδή θέλει να προστατέψει την οικογένειά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ