Μήπως έχετε μικρή διάρκεια στο κρεβάτι; Νέες οδηγίες

Μήπως έχετε μικρή διάρκεια στο κρεβάτι; Νέες οδηγίες

Όσο και αν προσπαθούν να αυξήσουν το χρόνο χιλιάδες άνδρες στη χώρα μας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν έχει μεγάλη διάρκεια στο σεξ. Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών παθήσεων ένας στους πέντε Έλληνες έρχεται σε κάποια στιγμή της ζωής του αντιμέτωπος με το πρόβλημα αυτό. Δείτε τι συστήνουν οι ειδικοί για να το καταπολεμήσετε

Ιδρώστε τη φανέλα

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι όσοι ιδρώνουν την φανέλα στο γυμναστήριο έχουν αυξημένες ερωτικές επιδόσεις σε αντίθεση με όσους δεν λένε με τίποτα να εγκαταλείψουν τον καναπέ!

«Η φυσική κατάσταση είναι σημαντική για να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όργανα του σώματος – ιδίως αυτά που απαιτούν καλή παροχή αίματος» επισημαίνει ο

επιδημιολόγος στα Ερευνητικά Ιδρύματα της Νέας Αγγλίας, στην Μασαχουσέτη, επικεφαλής της «Μελέτης της Ανδρικής Γήρανσης» – δρ Τζών ΜακΚίνλεϋ.

Ξεκινήστε γιόγκα

Μία από τις βασικές αιτίες του εν λόγου προβλήματος είναι το άγχος της απόδοσης. Η γιόγκα και γενικότερα οι ασκήσεις διαλογισμού με τις κατάλληλες αναπνοές καταπραΰνουν από το άγχος

Αναζητήστε βοήθεια

Ειδικοί επιστήμονες όπως ψυχοθεραπευτές, ψυχολόγοι ή σεξολόγοι μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα συναισθήματα άγχους που μπορεί να αισθάνεστε.

Σκεφτείτε θετικά

Κάντε θετικές σκέψεις προκειμένου να καταπολεμήστε την τάση σας να εστιάζετε στο πρόβλημα.

Μιλήστε με το έτερο ήμισυ προκειμένου να ξεπεράσετε το πρόβλημα.

Κάντε σεξο- ασκήσεις

Η ενίσχυση των μυών είναι γνωστή ως ασκήσεις Kegel. Ενας τρόπος να ενισχύσετε τους μύες είναι να σταματήσετε την ούρηση στη μέση της διάρκειας και κατόπιν να συνεχίσετε ξανά. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς συσπώνται οι μύες. Μόλις το καταλάβετε μπορείτε να αρχίσετε την άσκηση ανά πάσα στιγμή.

Οι γνωστές σε όλους ασκήσεις kegel μπορούν να σας δώσουν καλύτερο έλεγχο για το χρόνο εκσπερμάτωσης γεγονός που θα αυξήσει τη διάρκεια στο σεξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ