Πως θα γίνει  «πρωταγωνίστρια» η ερωτική πράξη στη ζωή σας;

Πως θα γίνει «πρωταγωνίστρια» η ερωτική πράξη στη ζωή σας;

Όταν η ερωτική ζωή ''πέφτει'' σε χειμερία νάρκη τότε τα περισσότερα ζευγάρια αναζητούν τρόπους για να ''ανάψουν'' πάλι τη σπίθα. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Την απάντηση δίνουν οι επιστήμονες οι οποίοι αναφέρουν ότι με έξυπνα tips τα ζευγάρια μπορούν να χτίσουν μια πιο…πονηρή αλλά και μια πιο υγιή σεξουαλική ζωή.

Αγκαλιαστείτε

Μελέτες έχουν δείξει ότι όταν οι γυναίκες αγκαλιάζουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο για 30 δευτερόλεπτα ή περισσότερο, παράγεται στον οργανισμό τους η ωκυτοκίνη, η πολύτιμη αυτή ορμόνη που αυξάνει την αίσθηση της σεξουαλικής σύνδεσης και επιθυμίας»

Κάντε γιόγκα

Ο διευθυντής του ψυχοσεξουαλικού Προγράμματος Ιατρικής στο Beth Israel Medical Center στη Νέα Υόρκη, καθηγητής Dennis Lin προτείνει στα ζευγάρια να ξεκινήσουν γιόγκα αφού οι ενδορφίνες που παράγονται κατά τη διάρκεια της δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για ερωτικές περιπτύξεις. Είτε γιατί αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας είτε γιατί δεύτερον επειδή βλέπουμε το σεξ σαν μια ακόμη ευκαιρία να κάψουμε επιπλέον θερμίδες!

Δείτε ροζ ταινίες

Οι ειδικοί άλλωστε αποφαίνονται: τα ζευγάρια που βλέπουν ταινίες πορνό είναι πιο ικανοποιημένα σεξουαλικά.

Ειδικότερα μελέτη (Grov 2011) που πραγματοποιήθηκε σε 8.376 άτομα έδειξε ότι η μικρή ή μέτρια σε συχνότητα χρήση πορνογραφικού υλικού έχει θετικές συνέπειες στη σχέση του ζευγαριού, αυξάνοντας τη συχνότητα και την ποιότητα του σεξ, καθώς και την εγγύτητα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ταυτόχρονα τα ζευγάρια που έβλεπαν ροζ ταινίες με μέτρο όμως, διαπιστώθηκε πως είχαν καλύτερη σεξουαλική επικοινωνία.

Ζητήστε βοήθεια

Πρόσφατη μελέτη που έγινε έδειξε ότι τελικά τα ερωτικά βοηθήματα δεν πρέπει να εξοστρακίζονται από τα ζευγάρια. Στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε ότι μέσα από τα sex toys μπορεί κάποιος να μάθει περισσότερα για το σώμα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, κι έτσι πολύ πιο εύκολα μπορεί να απογειώσει την ερωτική του ζωή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ