Δείτε τα παράξενα  φετίχ ανδρών και γυναικών!

Δείτε τα παράξενα φετίχ ανδρών και γυναικών!

Μπορεί η ερωτική διέγερση να είναι θέμα αυστηρά προσωπικό και υποκειμενικό, αλλά όταν γίνεται αντικείμενο έρευνας τα αποτελέσματα της αφήνουν άφωνους ακόμη και τους ειδικούς.

Μελέτη που έγινε στο πανεπιστήμιο της Μπολόνια αποκάλυψε τα σεξουαλικά φετίχ που »ανάβουν ερωτικά» τους άνδρες και τις γυναίκες

Τα πρωτεία όσο και αν φαίνεται περίεργο κατέχουν τα… πόδια αφού και τα δυο φύλα εμπνέονται σεξουαλικά στη θέα τους.

Όπως τεκμηριώθηκε από την έρευνα στην οποία μετείχαν 150.000 άνθρωποι, από όλα τα μέρη του σώματος εκείνο που προκαλεί τη μεγαλύτερη σεξουαλική έλξη και διέγερση είναι τα άκρα και τα δάχτυλα των ποδιών σε ποσοστό που αγγίζει το 47%.

Η ίδια έρευνα έδειξε πως όταν πρόκειται για αντικείμενα που έχουν σχέση με το σώμα, τα παπούτσια, οι μπότες, οι κάλτσες κι οποιοδήποτε άλλο είδος υπόδησης κατατάσσονται πρώτα στη λίστα των φετίχ με ποσοστό 64%.

«Tα πόδια και τα αντικείμενα που σχετίζονται με τα πόδια ήταν η κατηγορία με τις περισσότερες προτιμήσεις» υπογράμμισαν οι ερευνητές της έρευνας.

Από την άλλη ένα ποσοστό που αγγίζει το 12% δηλώνει ότι διεγείρεται με τα εσώρουχα, ένα 9% με τα παλτά ή κάθε είδους πανωφόρια, με τα σωματικά υγρά ή με κάποιους συγκεκριμένους σωματότυπους.

Ωστόσο μόλις 7% των ερωτηθέντων ερεθίζονται σεξουαλικά από τα μαλλιά του ή της παρτενέρ τους, 5% από τους μυς του σώματος και 4% από τα γεννητικά όργανα και από κάποιες παρεμβάσεις στο σώμα, όπως τατουάζ κ.λπ.

Tέλος, ένα 3% έχει φετιχισμό με τον αφαλό ή τα στήθη και μόλις 2% με το στόμα, τα χείλη, τα δόντια ή τους γλουτούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ