Πως η αστρολογία σε βοηθά να αποκτήσεις χρήμα!

Πως η αστρολογία σε βοηθά να αποκτήσεις χρήμα!

Η αστρολογία προσφέρει τη δυνατότητα να δράσουμε τη σωστή στιγμή για τις υποθέσεις μας, που τα άστρα στέκονται ευνοϊκότερα απέναντί μας

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις ενδείξεις που ένας χάρτης προσφέρει, ώστε να βελτιώνουμε τα οικονομικά μας, όσον αφορά μια επιχείρηση, ένα μαγαζί ή μία πώληση, πετυχαίνοντας μεγαλύτερα κέρδη.

Αστρολογία επιλογής της κατάλληλης στιγμής για οικονομικά θέματα

Ακόμα και στην περίπτωση ενός δανείου, υπάρχει πάντα μια πιο κατάλληλη στιγμή, ώστε να μη μας δυσκολέψει αργότερα η αποπληρωμή του. Αυτή τη δυνατότητα την προσφέρει η αστρολογία επιλογής, σύμφωνα με την οποία καταστρώνουμε έναν αστρολογικό χάρτη, βλέποντας τη θέση των πλανητών σε αυτόν. Αν για παράδειγμα θέλουμε να πάρουμε ένα δάνειο στις 19 Οκτωβρίου, τότε ο χάρτης θα καταστρωθεί για εκείνη την ημέρα και συγκεκριμένη ώρα. Αν δούμε πως αυτή η ημερομηνία είναι ακατάλληλη, τότε αναζητούμε την επόμενη καλύτερη. O χάρτης μελετάται επίσης σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο.
Ακόμα και αν δυσκολευόμαστε με μία διέλευση του Κρόνου στο δεύτερο οίκο μας, τον οίκο του χρήματος και των υλικών κτήσεων, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να χειριστούμε έτσι τα άστρα, ώστε να επιλέξουμε τη πιο κατάλληλη στιγμή για μία αναπάντεχη οικονομική ανάσα.
Η αστρολογία επιλογής δεν είναι τίποτα άλλο, από την εύρεση της κατάλληλης στιγμής να δράσουμε, ώστε να έχουμε το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Επιλέγοντας λοιπόν μία ημερομηνία, π.χ. γάμου, διαζυγίου, έναρξης επιχείρησης, ταξιδιού, καταστρώνουμε ένα χάρτη, το χάρτη για τη στιγμή που σκοπεύουμε να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Αν σκοπεύουμε να παντρευτούμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, κάνουμε το ωροσκόπιο της μέρας και της ώρας αυτής. Το ωροσκόπιο αυτό της στιγμής θα πρέπει να είναι συμβατό, δηλαδή να κάνει αρμονικές όψεις με το γενέθλιο ωροσκόπιό μας. Αν δεν είναι, τότε καλό είναι να επιλέξουμε μία άλλη ημερομηνία.

Πότε είναι ευνοϊκό να ζητήσουμε ένα δάνειο:

Ο ωροσκόπος του χάρτη που καταστρώσαμε και ο κυβερνήτης του (πχ. αν Ωροσκόπος είναι ο Ζυγός, τότε κυβερνήτης είναι Αφροδίτη) αντιπροσωπεύει τον αιτούντα, αυτόν που δρα και ζητά το δάνειο. Η Δύση απέναντι, είναι ο δανειστής. Αυτά τα δυο σημεία λοιπόν, θα πρέπει να έχουν καλές όψεις μεταξύ τους, χωρίς επίδραση των αρνητικών και χωρίς ένας από τους δύο να σχηματίζει αρνητική όψη με την Σελήνη.
Ο κυβερνήτης της ακμής του δεύτερου οίκου, που σχετίζεται με τα οικονομικά, να μην προσβάλλεται από άλλους πλανήτες. Επίσης, όταν ο Κρόνος διελαύνει το δεύτερο οίκο του νέου μας χάρτη, είναι ακατάλληλη στιγμή να ζητηθεί δάνειο. Ας επιλέξουμε μία άλλη μέρα ή ώρα.
Όταν η Σελήνη είναι σε γέμιση, φέρνει πάντα πιο θετικά αποτελέσματα. Να μην χτυπιέται από το Κρόνο, γιατί έχουμε καθυστερήσεις και εμπόδια. Επίσης, να βρίσκεται σε ζώδια, όπως ΤοξότηςΙχθείςΖυγόςΥδροχόος ή Ταύρος, ο οποίος αντιπροσωπεύει το χρήμα.
Ο Δίας θα πρέπει να είναι σε καλή θέση, αφού αντιπροσωπεύει το πλούτο και την εύνοια. Να βρίσκεται σε επαφή με τον Ωροσκόπο ή την ακμή του δεύτερου οίκου και τον κυβερνήτη της, αλλά και να κάνει τη μέρα εκείνη καλή όψη με βασικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη. Αν σχηματίζει θετική όψη με την Αφροδίτη, τότε ακόμα καλύτερα. Αυτή είναι και όψη για τυχερά παιχνίδια.
Αν βιάζεστε να επιστρέψετε το δάνειο, τότε ωροσκόπος και Σελήνη ή κυβερνήτης του δεύτερου οίκου θα πρέπει να είναι σε μεταβλητά ζώδια –ΔιδύμουςΤοξότηΠαρθένοΙχθύ. Αν σκοπεύετε για ένα μακροχρόνιο δάνειο, να το επιστρέψετε δηλαδή σε βάθος χρόνου, τότε o ωροσκόπος και η Σελήνη θα πρέπει να βρίσκονται σε σταθερά ζώδια (ΤαύροςΛέωνΣκορπιόςΥδροχόος).
Προσέξτε τον Άρη, να μην βρίσκεται στον ωροσκόπο, ούτε πάνω στη Δύση, γιατί αυτό σημαίνει ένταση, δυσαρέσκεια και άγχος, ανάμεσα στο δανειστή και το δανειζόμενο.

Πότε να πουλήσουμε ώστε να έχουμε κέρδος:

Συχνά στη προσπάθειά μας να πουλήσουμε μια επιχείρηση, ένα ακίνητο, μετοχές ή πράγματα γενικότερα, πέφτουμε σε εντελώς λάθος στιγμές, με καθυστερήσεις, χαμηλές τιμές ή και απώλειες υλικές. Και εδώ η Αστρολογία προσφέρει κάποια μυστικά, που αν τα κατέχουμε μπορούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό κέρδος.
Και εδώ, όπως στη προηγούμενη περίπτωση, ο ωροσκόπος είναι ο αγοραστής, ενώ η Δύση ο πωλητής. Πχ. Ωροσκόπος στο Σκορπιό, άρα κυβερνήτης ο Άρης, ενώ Δύση στο Ταύρο, άρα αγοραστής η Αφροδίτη. Αυτοί οι δύο πλανήτες δεν θα πρέπει να μπλοκάρονται με δύσκολες όψεις μεταξύ τους (τετράγωνα, αντιθέσεις) και αν γίνεται, να βλέπονται με αρμονικές όψεις (τρίγωνα, συνόδους, εξάγωνα).
Η ακμή του δέκατου οίκου είναι η τιμή του αντικειμένου, της επιχείρησης ή του ακίνητου που πωλείται. Αν η Σελήνη σχηματίζει αρμονική όψη με τον κυβερνήτη του δέκατου οίκου, τότε η τιμή που θα επιτύχουμε είναι καλή.
Όταν θέλουμε να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε, ας προσέξουμε η Σελήνη να είναι στο Ταύρο, τους Ιχθείς, το Καρκίνο ή τη Παρθένο. Θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα έναντι της άλλης πλευράς.
Όταν πρόκειται για αγορά ή πώληση σπιτιού, η Σελήνη είναι καθοριστικής σημασίας και δεν θα πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στις 15 μοίρες του Ζυγού έως τις 15 Σκορπιού.
Όταν ο Άρης και ο Κρόνος κάνουν σημαντικές δύσκολες όψεις, είτε με το χάρτη της στιγμής που έχουμε καταστρώσει, είτε με τον γενέθλιο, τότε πάντα υπάρχει πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ