Μεγάλη προσοχή γι’ αυτά τα ζώδια! Έρχεται ανάδρομος Ερμής! Η Βίκη Παγιατάκη προειδοποιεί!

Μεγάλη προσοχή γι’ αυτά τα ζώδια! Έρχεται ανάδρομος Ερμής! Η Βίκη Παγιατάκη προειδοποιεί!

Τα ζώδια της εβδομάδας αναλυτικά! (16-22/2)!

Η Βίκυ Παγιατάκη κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις της εβδομάδας και προειδοποιεί, ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν με τον ανάδρομο Ερμή!

Με σημαντικά φαινόμενα έρχεται η προτελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Τη Δευτέρα βρίσκουμε τον Αρη από τον Τοξότη που βρισκόταν από τις 4 Ιανουαρίου να έχει περάσει στον Αιγόκερω. Ενα σύνθετο και όχι πάντα εύκολο διάστημα κλείνει για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες) και ένα ανάλογο ξεκινάει για τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Απαιτείται σύνεση, υπευθυνότητα, προσοχή και ψυχραιμία.

Τη Δευτέρα, όμως, αρχίζει να φαίνεται και ο Ερμής ανάδρομος. Ελλειμματική επικοινωνία και συνεννόηση, ακόμα μεγαλύτερη προσοχή σε σπουδές, έντυπα, έγγραφα, γραπτά, λογαριασμούς, αριθμούς, κάρτες, μεταφορικό μέσο, συμφωνίες και συμβόλαια από Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς.

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 16-22 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Ως ιδιαίτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η προτελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου για εσάς, καθώς ξεκινάει στις 17 ένα σημαντικό όσο και σύνθετο διάστημα που θα τραβήξει έως και το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα πολλά θα συζητηθούν αλλά και θα γίνουν -άλλα με δική σας απόφαση και άλλα από τη φορά των πραγμάτων και εξωγενείς παράγοντες-, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι, προσεκτικοί και υπεύθυνοι. Ορισμένοι από εσάς μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με όχι εύκολες επιλογές και γι’ αυτό θα χρειαστεί να σταθμίζετε το καθετί υπολογίζοντας διάφορες παραμέτρους. Από τώρα άλλωστε θα αρχίσουν να δοκιμάζονται συνεταιρισμοί, συνεργασίες και σχέσεις, γι’ αυτό να είστε περισσότερο έτοιμοι για όλα. Εξυπακούεται ότι δεν θα κρίνετε μόνο εσείς τους άλλους αλλά και θα κρίνεστε από αυτούς.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο | | Ημέρες προσοχής: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΤΑΥΡΟΣ (21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ)

Με σίγουρους βοηθούς σας τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Αρη -αυτόν από τις 17 και μετά- είναι σίγουρο ότι όχι μόνο δεν θα πλήξετε, αλλά πρέπει και να… κερδίσετε. Τι θα είναι αυτό που μπορείτε να κερδίσετε; Φυσικά κάτι διαφορετικό ο καθένας από εσάς, αφού όπως αντιλαμβάνεστε μπορεί να ανήκετε στο ίδιο ζώδιο, αλλά δεν έχετε γεννηθεί όλοι σας την ίδια ημερομηνία και την ίδια χρονολογία και ώρα. Παρότι ο Ερμής από τις 17 και μετά και για αρκετές ημέρες θα φαίνεται ανάδρομος -πράγμα που μπορεί να προκαλέσει μια αργοπορία σε κάποια σχέδιά σας-, δεν θα προκαλέσει μεγάλες ανατροπές. Η Αφροδίτη στον Κριό και αυτή την εβδομάδα προσφέρεται για πολλές… αλχημείες στα οικονομικά, στις δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι, στην απόκρυψη χρημάτων, σε άδηλους πόρους κ.λπ., αλλά στον έρωτα δείχνει ή μυστικά στον έρωτα ή απωθημένα συναισθήματα και ανησυχία.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή 23 | Ημέρες προσοχής: Παρασκευή και Σάββατο

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Τυπικά το δύσκολο μεταβατικό διάστημα που ξεκίνησε γύρω στις 4 Ιανουαρίου και που τόσο σας κούρασε και σας ανησύχησε κλείνει στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Λέμε τυπικά γιατί ακόμα μπορεί να υπάρχουν κάποιες… ουρές προβλημάτων που θέλουν λίγο χρόνο ακόμα για να τακτοποιηθούν. Πέραν που Ποσειδώνα που μπορεί να μπερδεύει, να συσκοτίζει και να αποπροσανατολίζει και που σας επηρεάζει καιρό τώρα -και ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας-, ο μόνος πλανήτης που θα σας κάνει ακόμα πιο ισχυρή… αντιπολίτευση από τις 17 και μετά θα είναι ο κυβερνήτης σας Ερμής που θα φαίνεται ανάδρομος. Προσοχή στο τι λέτε και σε ποιον, τι γράφετε, τι υπογράφετε και τι συμφωνείτε και ακόμα σε συμφωνίες, συμβόλαια, λογαριασμούς, αποδείξεις, κάρτες, ταξίδια, μεταφορικό μέσο και παιδιά. Δεν έχει… απαγορευτικό σε έρωτα και χρήμα.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Παρασκευή και Σάββατο | Ημέρες προσοχής: Κυριακή, Δευτέρα και Κυριακή 23

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει σημαντικά από το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, καθώς ο ανταγωνιστικός και κάπως ανατρεπτικός Αρης τη Δευτέρα παίρνει θέση απέναντί σας στον Αιγόκερω. Ξεκινάει ένα σημαντικό αλλά και κουραστικό διάστημα που θα περιλάβει και μεγάλο μέρος του Μαρτίου μέσα στο οποίο θα κριθούν πολλά. Συνεταιρισμοί, σχέσεις και συνεργασίες επί τάπητος αλλά και απρόοπτα που μπορεί να διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στην επαγγελματική, την οικογενειακή, την οικονομική ή την αισθηματική σας ζωή. Οπως αντιλαμβάνεστε, θα πρέπει να βρίσκεστε σε μια εγρήγορση προκειμένου να επωφελείστε από τα όποια θετικά αλλά και να αντιμετωπίζετε με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος τα αρνητικά. Σχέσεις ή συνεργασίες που δεν διανύουν και την καλύτερη φάση τους από τώρα και μετά μπορεί να επιδεινωθούν. Εξαντλήστε την προσπάθεια ενίσχυσής τους όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή 16, Κυριακή 23 | Ημέρες προσοχής: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Τα θετικά στην προτελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά, γι’ αυτό και θα πρέπει να επιταχύνετε τους ρυθμούς και την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Ακόμα και αν η ανάδρομη εικόνα του Ερμή από τις 17 και μετά δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις, αυτός δεν είναι λόγος για να απογοητευτείτε. Προσεκτικότεροι βεβαίως οφείλετε να είστε με τη γραφειοκρατία και τα παρελκόμενά της παντού, όπως και σε συμφωνίες πάσης φύσεως, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια και ό,τι αφορά το παιδί. Ακόμα, καλό θα ήταν να μην υιοθετείτε σχόλια και να μην τα αναμεταδίδετε. Υπάρχει ένα πιο πρόσφορο έδαφος, όμως, για ενέργειες που θα βοηθήσουν τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Μια καλή στιγμή επίσης για να αναζωογονήσετε τον γάμο ή τη σχέση σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη έως το μεσημέρι | Ημέρες προσοχής: Παρασκευή και Σάββατο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Φυσικό να σας βρίσκει κουρασμένους, ανήσυχους έως και καταπονημένους η προτελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αφού από το διάστημα 3-4 Ιανουαρίου και μετά έχετε περάσει πολλά. Υπάρχουν καλά νέα όμως, αφού τυπικά τη Δευτέρα κλείνει το δύσκολο αυτό μεταβατικό διάστημα και από την Τετάρτη περισσότερο και μετά θα αρχίσει η πραγματική ανάκαμψη. Θα είναι πιο εύκολο επίσης από την μία να κλείνετε ανοιχτά θέματα και από την άλλη να κάνετε καινούργια εκεί που χρειάζεται. Η παρουσία του Αρη στον Αιγόκερω εξάλλου από τη Δευτέρα θα μια διαρκής πηγή δύναμης, ψυχικής αλλά και σωματικής. Η προσοχή σας όμως δεν θα πρέπει να χαλαρώσει -αφού τη Δευτέρα ο Ερμής γίνεται ανάδρομος- σε ό,τι έχει να κάνει με συμφωνίες, αποδείξεις, κάρτες, λογαριασμούς, ημερομηνίες, αριθμούς, ταξίδια, σπουδές και παιδιά. Ωρα για βελτίωση σχέσεων που αξίζουν.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Από Τρίτη απόγευμα έως και Πέμπτη | Ημέρες προσοχής: Κυριακή έως Τρίτη απόγευμα και Κυριακή 23

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Ο Φεβρουάριος στο μέσον του και αυτή η προτελευταία εβδομάδα του έρχεται με μία ιδιαιτερότητα. Τη Δευτέρα ξεκινάει ένα σύνθετο μεταβατικό διάστημα που θα επεκταθεί και μέσα στον Μάρτιο και θα κρίνει πολλά στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Τον επαγγελματικό, τον οικονομικό, τον οικογενειακό τομέα αλλά και σημαντικές σας σχέσεις. Φυσικά κάποιες αλλαγές μπορεί να είναι και μέσα στις δικές σας επιθυμίες, αλλά θα υπάρξουν και μη αναμενόμενα γεγονότα και εξελίξεις που μπορεί να τροποποιήσουν κάποιες από τις προτεραιότητές σας. Εκτός της εργασίας, πίεση και βάρος μπορεί να προέλθει από συγγενικά σας πρόσωπα, το ίδιο το σπίτι με τις ανάγκες του, ακίνητα και περιουσιακά. Ανάγκη εκτός αυτών είναι να είστε περισσότερο ρεαλιστές στον έρωτα και να προσέχετε την υγεία σας.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο | Ημέρες προσοχής: Από Τρίτη απόγευμα έως και Πέμπτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η προτελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου έρχεται χωρίς τρανταχτές πλανητικές αλλαγές, αλλά η μετακίνηση του Αρη από τον Τοξότη στον Αιγόκερω στις 17, έστω και κάπως αθόρυβα, θα μπορούσε να είναι μια πηγή δύναμης για ένα μεγάλο διάστημα. Στις 17 όμως έχουμε και τον Ερμή που θα αρχίσει να φαίνεται μέσα από ανάδρομη τροχιά. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια «αρρυθμία» στην επικοινωνία και στα διάφορα μέσα της -και όχι μόνο σε εσάς- αλλά και μια καθυστέρηση σε κάποιο σχέδιό σας που μπορεί να αφορά σε μια συμφωνία, σε ένα συμβόλαιο ή σε λογαριασμούς, αποδείξεις, σπουδές και παιδιά. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά είναι αντιμετωπίσιμα από εσάς, αρκεί να προσπαθήσετε. Σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο, όμως, δεν φαίνεται να υπάρχουν μεγάλες αναταράξεις. Η συμβιβαστική διάθεση σίγουρα θα βοηθήσει.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Από Τρίτη έως Πέμπτη και Κυριακή 23 | Ημέρες προσοχής: Παρασκευή και Σάββατο

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ξεκινάει η εβδομάδα -πράγμα που προδιαθέτει για σημαντικές βελτιώσεις, βαθιές τομές, ξεκινήματα και αλλαγές-, μια εβδομάδα που αλλάζει αρκετά και το πλανητικό σκηνικό. Η μετακίνηση του Αρη από το ζώδιό σας στον Αιγόκερω τη Δευτέρα θα βοηθήσει στο να πέσουν κάπως οι τόνοι και να σχηματίσετε μια πιο σωστή εικόνα για τις προτεραιότητες που χρειάζεται να μπουν τώρα στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Ενα ρευστό με πολλές εναλλαγές διάστημα, με αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις, κλείνει τη Δευτέρα και από εκεί και μετά θα μπορέσετε παντού να κινηθείτε πιο άνετα και με σαφώς λιγότερη κούραση και αμφιβολίες. Επίσης θα είναι πιο εύκολο να δείτε με περισσότερη ηρεμία πως θα αποκαταστήσετε σχέσεις που πιθανόν τραυματίστηκαν τον τελευταίο καιρό.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο | | Ημέρες προσοχής: Κυριακή 23

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Ανακατεύει ξανά την… τράπουλα όπως φαίνεται ο Φεβρουάριος, αφού εκτός του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας τη Δευτέρα φέρνει και τον Αρη. Ξεκινάει λοιπόν ένα διάστημα που θα πάρει και μεγάλο μέρος του Μαρτίου και που μέσα σε αυτό θα υπάρξουν καινούργιες αποφάσεις, ανακατατάξεις, αλλαγές και ξεκινήματα. Ορισμένοι πιθανόν να ωθηθείτε από τη φορά των πραγμάτων, τα γεγονότα και τις καταστάσεις που θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό τοπίο στην εργασία, την οικογενειακή δομή, τις σχέσεις και τα συμφέροντα που μοιράζεστε με άλλους και κάποιες σημαντικές σχέσεις. Οπως αντιλαμβάνεστε, μπαίνετε σε ένα διάστημα που δεν θα λείψουν και τα απρόοπτα, γι’ αυτό να αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά και υπομονετικά κάποιες αναποδιές. Τώρα μπορεί να κρίνετε με μεγαλύτερη αυστηρότητα τους άλλους, αλλά το ίδιο θα πράξουν και οι άλλοι με εσάς. Τον νου σας λοιπόν.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή 23 | Ημέρες προσοχής: –

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Την Πέμπτη κλείνει ο κύκλος των γενεθλίων σας, καθώς περνάμε στο ζώδιο των Ιχθύων. Χρόνια πολλά και καλά στους τελευταίους του ζωδίου σας. Ο Φεβρουάριος μπορεί να σας πίεσε κάπως στο ξεκίνημά του, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει σκοπό να επαναλάβει κάτι τέτοιο και προς το τέλος του. Η εβδομάδα ξεκινάει μάλλον με καλούς οιωνούς και τελειώνει με καλύτερους, γι’ αυτό κάντε πρόγραμμα, βάλτε προτεραιότητες και μη χάνετε χρόνο. Η αναβολή στο να αρπάξετε τον… ταύρο από τα κέρατα μόνο χασούρα μπορεί να φέρει. Βεβαίως αν πρόκειται για συμφωνίες, συμβόλαια -γραφειοκρατία γενικώς-, σπουδές, παιδιά και ταξίδια, καλό θα ήταν να προσέχετε ιδιαίτερα. Από τη Δευτέρα ο Ερμής θα φαίνεται ανάδρομος. Καθυστερήσεις, παρανοήσεις και μπερδέματα δεν αποκλείονται. Φιλία και έρωτας δεν σας διαψεύδουν.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Από Κυριακή έως και Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο | Ημέρες προσοχής: –

ΙΧΘΥΕΣ (20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Προτελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου αυτή και ενώ ξεκινάει κάπως περίεργα τόσο από πλευράς διάθεσης όσο και από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το κλίμα αλλάζει σταδιακά προς το καλύτερο από την Τρίτη το βράδυ και μετά. Μάλιστα την Κυριακή 23 στο ζώδιό σας θα φιλοξενήσετε και μια βοηθητική Νέα Σελήνη. Τη Δευτέρα στις 17 κλείνει ένα κουραστικό από πολλές απόψεις διάστημα, που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου, το οποίο χρωματίστηκε με σημαντικές συνειδητοποιήσεις, αλλαγές προτεραιοτήτων και γεγονότα. Από την Τρίτη το βράδυ, λοιπόν, και ακόμα καλύτερα από την Τετάρτη, με πιο καθαρή εικόνα και μεγαλύτερη διαύγεια και από την πλευρά σας, θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για τα πιο σημαντικά που σας απασχολούν. Βέβαια δεν θα βλάψει το να τα συζητάτε με άτομα που είναι αρμόδια ή έχουν πείρα, μια και ο Ερμής στο ζώδιό σας τη Δευτέρα γίνεται ανάδρομος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ