Τα… πετάει όλα και «γκρεμίζει» το Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ! [ΦΩΤΟ]

Τα… πετάει όλα και «γκρεμίζει» το Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ! [ΦΩΤΟ]

Η «καυτή» Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να… διαλύσει το διαδίκτυο το βράδυ της Κυριακής με μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media…

Πρόσφατα η Τζένιφερ Λόπεζ έβαλε… φωτιά σε όλο τον πλανήτη, σε συνεργασία με τη Σακίρα, με την καυτή τους εμφάνιση στο half time show του Super Bowl. Η «καυτή» Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε μια πολύ σέξι εμφάνιση, μαζί με τη σύντροφο του Πικέ, και προκάλεσαν τον θαυμασμό αλλά και τα σχόλια σε όλο τον πλανήτη.

Μέχρι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κάνει ένα… πικάντικο σχόλιο για την εμφάνιση των δυο σούπερ σταρ που τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Αποφάσισε να αναστατώσει ξανά τους πάντες, με μια φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο το βράδυ της Κυριακής. Η «JLO», λοιπόν, πήρε την απόφαση να ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι το οποίο μόλις και μετά βίας κάλυπτε τα επίμαχα σημεία…

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Λόπεζ ανέβασε τη φωτογραφία και στα social media, κάτι που έφερε… πανικό από σχόλια, shares και άμεσα έκανε viral τη φωτογραφία της.

Έτσι κι αλλιώς η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια από τις πιο καυτές γυναίκες σε όλο τον πλανήτη, οπότε όταν αποφασίζει να ποζάρει σε τόσο σέξι… κατάσταση και με ένα μπικίνι που… ζορίζεται να «καλύψει» τα επίμαχα, τότε καταλαβαίνετε τον πανικό που προκαλείται σε όλο τον κόσμο… Δείτε τη φωτογραφία που… σαρώνει τις τελευταίες ώρες.

Jennifer-Lopez-Hot jenifer-lopez4 jenifer-lopez3 jenifer-lopez2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ