Ερωτικό «τρίγωνο» στη Νέα Μάκρη: Νέες καταιγιστικές εξελίξεις – Ξανά στο Εφετείο το μοιραίο πρόσωπο

Ερωτικό «τρίγωνο» στη Νέα Μάκρη: Νέες καταιγιστικές εξελίξεις – Ξανά στο Εφετείο το μοιραίο πρόσωπο

Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε 20χρόνια για την δολοφονία της 23χρονης φίλης του – Πλέον κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια

Στις 22 Ιουνίου αναμένεται να δικαστεί εκ νέου στο Εφετείο ο 32χρονος που ήταν το μοιραίο πρόσωπο ενός ερωτικού τριγώνου με δύο αδελφές στη Νέα Μάκρη. Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε 20χρόνια για την δολοφονία της 23χρονης φίλης του και τώρα κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια.

Μοιραίο ρόλο φέρεται να είχε στην υπόθεση η κατά 9 χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του θύματος και η ερωτική σχέση της με τον κατηγορούμενο. Πέραν του ηθικού σκέλους, κατηγορήθηκε πως σε συνεννόηση με τον δράστη επιχείρησαν να εμφανίσουν την υπόθεση ως αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η αδερφή της κοπέλας, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2,5 ετών με αναστολή ενώ της αναγνωρίστηκε και ελαφρυντικό.

Ελαφρυντικό, της ειλικρινούς μεταμέλειας, αναγνωρίστηκε και στον κατηγορούμενο στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο με αποτέλεσμα η αρχική ποινή των ισοβίων να μετατραπεί σε 20 χρόνια το 2017.

Στη νέα δίκη στο Εφετείο ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ακόμα και ισόβια κάθειρξη.

Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν 2013 όταν η 23χρονη τότε Φαίη ήρθε αντιμέτωπη με μία σοκαριστική αλήθεια. Η αδερφή της και η ο σύντροφός παράνομα ερωτικό δεσμό. Στις 6 Απριλίου 2013 η 23χρονη κοπέλα ζήτησε το λόγο από τον σύντροφό της και εκείνος –σύμφωνα με το κατηγορητήριο- την επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε δύο βδομάδες αργότερα.

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν με τη Φαίη. Με χτύπησε και την χτύπησα και εγώ. Τη χτύπησα και με τα δύο μου χέρια χαστούκια. Ζητώ συγγνώμη για άλλη μία φορά. Δεν είμαι δολοφόνος. Δεν είμαι αυτό που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος.

Ο συνήγορος του 32χρονου, μιλώντας στον ANT1 ανέφερε: «ο κατηγορούμενος μόλις διαπίστωσε τον βαρύ τραυματισμό της συντρόφου του αμέσως την μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί αντί να γίνει εισαγωγή σε ΜΕΘ πέταξαν το κορίτσι σε έναν θάλαμο με δέκα ανθρώπους και έτσι επήλθε ο θάνατός της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ