My Style Rocks: Νέες αιχμές της Janna για την Κιάρα -«Θα της βάζω 2-3 μέχρι να τη δω να προσπαθεί μόνη της»

My Style Rocks: Νέες αιχμές της Janna για την Κιάρα -«Θα της βάζω 2-3 μέχρι να τη δω να προσπαθεί μόνη της»

Νέες αιχμές άφησε η Janna Sireac για την Κιάρα Μαρκέζι, υπονοώντας ότι δεν δημιουργεί μόνη τα λουκ της στο My Style Rocks.

Η Κιάρα εμφανίστηκε στο My Style Rocks με ένα ανοιξιάτικο λουκ, έτοιμη να πάει σε ένα απογευματινό πάρτι σε ταράτσα. Η Janna της έβαλε δύο, εξηγώντας τους λόγους που θα βάζει 2 και 3 κάθε φορά. «Γενικά, το έχω πει νομίζω, θα βάζω στην Κιάρα 2-3 μέχρι να δω την Κιάρα. Δεν μπορώ ξαφνικά να αλλάξω, τα έχω πει από πριν αυτά και είναι εκτός εποχής. Μου αρέσει, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει είναι περιοδικό».

Η Κατερίνα Στικούδη ζήτησε διευκρινίσεις από την Janna, με την παίκτρια του My Style Rocks να λέει: «Μέχρι να δω την Κιάρα να προσπαθεί μόνη της και να κάνει τα δικά της τα λάθη». Τότε, η Κιάρα απάντησε: «Νομίζω αυτό έχει παλιώσει πια. Ολο αυτό ότι κάποιος με ντύνει, ότι κάποιος μου το κάνει».
Βίντεο: Η Janna κατά της Κιάρας στο My Style Rocks

«Παλιό είναι αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει», επέμεινε η Janna. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Janna υποστηρίζει στο πλατό του My Style Rocks ότι η Κιάρα έχει στυλίστα που επιμελείται τα λουκ της.

https://www.facebook.com/GrMyStyleRocks/videos/629448204533018/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ