Πότε οι άνδρες προσποιούνται οργασμό;

Πότε οι άνδρες προσποιούνται οργασμό;

Τελικά δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο η προσποίηση οργασμού αλλά όσο και αν ακούγεται παράξενο είναι και ανδρικό.

Υπολογίζεται ότι το 1/4 των αντρών έχουν προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Μάλιστα πιο επιρρεπείς στην τακτική αυτή φαίνεται ότι είναι οι χωρισμένοι άνδρες οι οποίοι δεν διστάζουν να παραδεχθούν ότι έχουν υποκριθεί οργασμό.

Οι κύριες αιτίες που οι άντρες προσποιούνται είναι για να αποφύγουν οποιαδήποτε συζήτηση που μπορεί να προκύψει από το θέμα. Μάλιστα πιστεύουν ότι η κατάσταση αυτή θα δημιουργούσε πρόβλημα με το έταιρο ήμισυ και έτσι θα έμπλεκε σε ατελείωτες συζητήσεις.

Έρευνα που έγινε από DatingAdvice.com έδειξε ότι οι χωρισμένοι άντρες έχουν 67% περισσότερες πιθανότητες να προσποιηθούν οργασμό σε σχέση με τους εργένηδες.

Πάντως το ποσοστό των γυναικών που προσποιούνται εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό και φτάνει το 80%. Όπως προέκυψε από την έρευνα το 1/4 των γυναικών προσποιείται ότι έρχεται σε οργασμό κάθε φορά.

Ο ειδικός σε θέματα σχέσεων Dr. Wendy Walsh δήλωσε με αφορμή αυτήν την έρευνα ότι πολλοί άνδρες προσποιούνταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα τους, επειδή «δεν είναι σε θέση να εκφράσουν συναισθηματική οικειότητα». Και συνεχίζει λέγοντας «μπορεί να εκσπερματώνει χωρίς να έχει έρθει σε οργασμό ή να συμβεί το αντίθετο».

Συνολικά , το 25% των ερωτηθέντων, ελεύθερων, σε σχέση, παντρεμένων και διαζευγμένων, παραδέχθηκε ότι είχε προσποιηθεί οργασμό. Και προκύπτει ότι η προσποίηση είναι ανάλογη με την ηλικία τους.

Περισσότερα από τους μισούς 25ρηδες έως 34ρηδες είχαν ξεγελάσει τη σύντροφό του κατά τη σεξουαλική επαφή, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που σημειώθηκε στους άντρες ηλικίας 18 έως 24 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ