Η βίβλος του οργασμού

Η βίβλος του οργασμού

Νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα μέχρι που διαβάσαμε το βιβλίο που εξερευνά τον γυναικείο κόλπο και καταλάβαμε γιατί έγινε μπεστ σέλερ.

Στο πρώτο μέρος του άρθρου του Marie Claire Μαρτίου, διαβάσαμε για τον κολπικό ή κλειτοριδικό οργασμό, για το ποιος είναι ο καλύτερος και για τον θρύλο της γυναικείας εκσπερμάτισης. Συνεχίζουμε με τα σωστά βήματα για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.

1. Η εξάσκηση κάνει θαύματα
Σύμφωνα με τις συγγραφείς, αν δεν έχεις αυνανιστεί ποτέ είναι ώρα να το βάλεις κυριολεκτικά στο πρόγραμμά σου. Μελέτες σε γυναίκες που δεν είχαν βιώσει στο παρελθόν οργασμό έδειξαν ότι μεταξύ 60% και 90% κατάφεραν μετά από έξι εβδομάδες τακτικής εξάσκησης να τελειώνουν είτε μόνες τους, είτε με σύντροφο. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου, άλλα αντικείμενα τριβής ή αγόρασε έναν δονητή. Το πιο σημαντικό είναι να ΜΗΝ ξεκινήσεις έχοντας στο νου σου την κορύφωση ως στόχο, αλλά να εστιάσεις την προσοχή σου στο να βρεις τις τεχνικές που σου αρέσουν. Οσο καλύτερη γίνεσαι στο να προσφέρεις ηδονή στον εαυτό σου τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να το πετύχεις με σύντροφο.

2. Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου
Τα γεννητικά σου όργανα δεν έχουν οδηγίες χρήσης, οπότε χωρίς τη δική σου καθοδήγηση ο σύντροφός σου θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο μέχρι να βρει το κουμπί σου. Το πιο απλό είναι να κάνεις τη δουλειά εσύ από την αρχή αγγίζοντας το σώμα σου κατά τη διάρκεια της επαφής.

3. Μάθε τη στάση της ευθυγράμμισης
Υπάρχουν ένα σωρό στάσεις στο σεξ, λίγες όμως είναι κατάλληλες για να δώσουν οργασμό στη γυναίκα. Η πιο χρήσιμη για την κορύφωση, όπως έχει βρεθεί σε έρευνες, είναι η CAT (από τα αρχικά Coital Alignment Technique). Πρόκειται για μία παραλλαγή της γνωστής ιεραποστολικής, μόνο που ο άνδρας, αντί να στηρίζεται στις παλάμες του, πρέπει να βασιστεί στους πήχεις των χεριών του (από τον αγκώνα ως τον καρπό) και να κρατάει σε επαφή το σώμα του με αυτό της ερωμένης του όσο περισσότερο γίνεται. Ενώ η κλασική ιεραποστολική στάση προσφέρεται για το κοινώς λεγόμενο «σπρώξιμο», στη στάση της ευθυγράμμισης τον πρώτο λόγο έχει η τριβή. Το πέος δεν θα μπει πολύ βαθιά στον κόλπο, ωστόσο θα προσφέρει τη μέγιστη δυνατή διέγερση στα εξωτερικά δύο περίπου εκατοστά του, όπου βρίσκονται οι περισσότερες νευρικές απολήξεις, και ταυτόχρονα η κλειτορίδα θα δέχεται συνεχή επαφή. Οταν πάρετε το κολάι, μπορείτε να δοκιμάσετε και την αντίστροφη ευθυγράμμιση, όπου ξαπλώνει η γυναίκα από πάνω. Τότε θα έχεις τον πλήρη έλεγχο και θα μπορείς να κατευθύνεις την κλειτοριδική διέγερση με τον ρυθμό και την ένταση που θέλεις.

4. Μη χαλαρώνεις!
Αν κείτεσαι ακίνητη και περιμένεις να έρθει ο οργασμός ουρανοκατέβατος, είσαι σε λάθος δρόμο. Το σώμα σου πρέπει να βρίσκεται σε ένταση. Σφίξε τους γλουτούς και προσπάθησε να ενεργοποιήσεις τους μυς των γεννητικών οργάνων μιμούμενη τις ρυθμικές συσπάσεις του οργασμού. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, είναι όμως και μια διανοητική άσκηση που κατευθύνει την προσοχή σου εκεί που παίζεται το παιχνίδι. Στην αρχή μπορεί να είναι δύσκολο να ελέγξεις συνειδητά όλους αυτούς τους μυς. Βλέπεις, δεν υπάρχει πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης του κόλπου στο γυμναστήριο, αν και θα έπρεπε. Πολλές γυναίκες που εξασκούν τακτικά τους μυς του πυελικού εδάφους διαπιστώνουν ότι έχουν εντονότερους και πιο εύκολους οργασμούς και καλύτερη επαφή με τη γεννητική τους περιοχή. Επιπλέον, η άσκηση αυτή προλαμβάνει την ακράτεια ούρων. Μπορείς να κάνεις ασκήσεις του πυελικού εδάφους παντού, ακόμη και στο λεωφορείο ή πριν πέσεις για ύπνο. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κολπικές σφαίρες, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο.

5. Πήγαινε για τρέξιμο
Η γυμναστική, ειδικά πριν το σεξ, διευκολύνει τη σεξουαλική διέγερση και αυξάνει την ικανότητα για οργασμό.

6. Φόρα καλτσάκια
Τρόπος του λέγειν, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κάτι που να σε αποσπά στη διάρκεια του σεξ, ούτε καν δύο παγωμένα πόδια. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι χαμηλωμένα τα φώτα ή ότι θέλεις να φοράς το μπλουζάκι σου, τότε, ναι, φόρα το μπλουζάκι σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ