Εφη Αλεβίζου: Είχα διευθυντή που δεν ήθελε δημοσιογράφους με περιττά κιλά να βγαίνουν στον αέρα

Εφη Αλεβίζου: Είχα διευθυντή που δεν ήθελε δημοσιογράφους με περιττά κιλά να βγαίνουν στον αέρα

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Έφη Αλεβίζου, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τις ποικίλες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας.

Ερωτηθείσα για τον ρόλο που παίζει η εξωτερική εμφάνιση στον χώρο της δημοσιογραφίας, η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του Alpha αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε έναν διευθυντή που δεν ήθελε να βγαίνουν στον αέρα δημοσιογράφοι με περιττά κιλά.

«Κάποτε είχαμε έναν διευθυντή που δεν ήθελε να βγαίνουν στον αέρα δημοσιογράφοι με περιττά κιλά. Αλλά όλα κι όλα, ούτε άντρες ούτε γυναίκες. Δεν τους διαχώριζε, τους «έντυνε» με πλάνα στα ζωντανά θέματα, για να μη φαίνεται ο σωματότυπός τους.

Σοβαρά τώρα, είναι γελοία πράγματα αυτά. Πιστεύω όμως ότι είναι μεμονωμένα, ανήκουν σε μια άλλη εποχή και όσο περνούν τα χρόνια, το θετικό είναι ότι τα θύματα οποιουδήποτε είδους «bullying» μιλούν. Έχουν το θάρρος να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας σε τέτοιες περιπτώσεις» είπε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ