Περισσότεροι οργασμοί; Οδηγός για να γίνει πιο απολαυστικό το κρεβάτι για ΕΣΕΝΑ!

Περισσότεροι οργασμοί; Οδηγός για να γίνει πιο απολαυστικό το κρεβάτι για ΕΣΕΝΑ!

Οι γυναίκες είμαστε φοβερά πλάσματα. Στις σχέσεις μας, προτεραιότητα μας είναι να είμαστε σίγουρες ότι το ταίρι μας είναι συνεχώς ευχαριστημένο

Ειδικά στο σεξ, φροντίζουμε να του αρέσει όσο πιο πολύ γίνεται. Βέβαια, καμιά φορά παραμελούμε τα δικά μας θέλω. Με αυτές τις πολύτιμες συμβουλές, θα απολαμβάνετε και οι δύο πολύ παραπάνω το σεξ και δεν θα το κάνετε ούτε μία φορά χωρίς να καλύπτονται και οι δικές σου ανάγκες.

περισσότεροι οργασμοί

Μίλα και κατεύθυνέ τον! 

Πολλές φορές ενώ ξεκινάμε να κάνουμε σεξ σκεφτόμαστε “μακάρι να έκανε αυτό”, “αχ ας κάνει εκείνο τώρα” αλλά καμιά φορά δεν το λέμε γιατί ντρεπόμαστε. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο σεξ είναι να έχουμε καλή επικοινωνία με το άλλο άτομο ώστε να είμαστε σίγουροι ότι και οι δύο λαμβάνουμε τα πράγματα που θέλουμε. Πες του να σου κάνει αυτό που τόσο επιθυμείς. Μην περιμένεις να το σκεφτεί από μόνος του. Έτσι, θα έχεις μεγαλύτερη διέγερση, θα έρθεις πολύ πιο κοντά, δεν θα υπάρχουν ταμπού και εγγυημένα θα… έχετε περισσότερους οργασμούς.

Μην προσπερνάτε τα προκαταρκτικά 

Καταλαβαίνουμε ότι ειδικά μετά από χρόνια σχέσεις, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να …βαριέσαι λίγο να κάνετε προκαταρκτικά. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό βήμα ώστε να «ψηθείς» περισσότερο για το «κυρίως πιάτο». Προσέξτε ο χρόνος που αφιερώνετε στα προκαταρκτικά να είναι ισότιμος. Εάν σου κάνει στοματικό, ανταπόδωσε το ή φροντίσε να το κάνεις και εσύ την επόμενη φορά. Εάν όμως το κάνεις συνήθως ΜΟΝΟ εσύ και εκείνος όχι γιατί σου λέει δικαιολογίες, ζητήστε του ευγενικά να σε ευχαριστεί και εσένα πιο συχνά. Η συζήτηση είναι το παν.

Pro tip: Η κλειτοριδική διέγερση μπορεί να σου προκαλέσει οργασμό 3 φορές πιο εύκολα από ότι η κολπική διείσδυση. 

περισσότεροι οργασμοί

Το λιπαντικό είναι φίλος σου

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας το λιπαντικό με …άλλου είδους διείσδυση. Ωστόσο, το λιπαντικό είναι πολύ χρήσιμο και για το κλασικό «ιεραποστολικό» σεξ. Είναι πολύ βοηθητικό για τις περιόδους πριν και μετά την έμμηνο ρύση οπότε και υπάρχει μεγαλύτερη κολπική ξηρότητα. Επίσης, είναι ιδανικό για το πρωινό σεξ που δεν έχουμε ξυπνήσει καλά και θέλουμε πιο άμεσο σεξ. Το να κάνεις σεξ ενώ είσαι στεγνή θα σου προκαλέσει πόνο, φθορές και δυστυχώς είναι 100% σίγουρο ότι θα απολαύσεις λιγότερο το σεξ. Μην ξεχνάς ότι ένα από τα πράγματα που ανάβουν περισσότερο τον άντρα είναι να σε βλέπει να το απολαμβάνεις. Προτιμήστε λιπαντικό με βάση το νερό ώστε να μην φθείρει το προφυλακτικό. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό για να κάνετε / σου κάνει αισθησιακό μασάζ πριν το σεξ.

Φετίχ στο σεξ – Πως να «τερματίσετε» την απόλαυση

Τα φετίχ στο σεξ μπορούν να δημιουργήσουν μερικές από τις καλύτερες συνευρέσεις της ζωής σου. Παιχνίδια ρόλων, μαστίγια, νέες στάσεις, δεμένα χέρια κτλ. Προσοχή όμως, το βίτσιο μπορεί πολύ εύκολα να ξεπεράσει τα όρια σου και να καταλήξει σε κακοποιητική εμπειρία. Είναι πολύ σημαντικό να συζητήσετε οποιαδήποτε φαντασίωση ή φετίχ που έχετε πριν το κάνετε πράξη. Ορίστε μία λέξη – κωδικό ασφαλείας, κάτι που να ακούγεται όταν το πεις δυνατά και να μην έχει σχέση με το σεξ. Π.χ. μην βάλετε ως λέξη ασφαλείας την λέξη «στοπ». Μπορεί να μην ακουστεί καθαρά ή μπορεί ο άλλος να νομίζει ότι το λες στα πλαίσια του παιχνιδιού ρόλων. Ορίστε μία λέξη άκυρη, για παράδειγμα την λέξη «κουνουπίδι». Έτσι, θα ξέρετε και οι δύο ότι όταν ακουστεί αυτή η λέξη πρέπει το σεξ να σταματήσει επειγόντως γιατί μπορεί να πονάς ή κάτι τέτοιο. Μία δυσάρεστη εμπειρία στο σεξ μπορεί να στιγματίσει την σεξουαλική σου ζωή για μήνες, οπότε χρειάζεται πολλή προσοχή.

περισσότεροι οργασμοί

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ