Σοκ με τον Νότη Σφακιανάκη: Ενιωσε αδιαθεσία την ώρα που τραγουδούσε και κατέρρευσε

Σοκ με τον Νότη Σφακιανάκη: Ενιωσε αδιαθεσία την ώρα που τραγουδούσε και κατέρρευσε

Εντονη αδιαθεσία ένιωσε χθες την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο εμφανίζεται, ο Νότης Σφακιανάκης.

Κάποια στιγμή, ο διάσημος τραγουδιστής ένιωσε ζαλάδα και σταμάτησε το πρόγραμμά του, με τους θαμώνες του μαγαζιού να ανησυχούν ότι του συνέβη κάτι κακό.

Βίντεο από τη στιγμή που ο Νότης Σφακιανάκης αποχωρεί από τη σκηνή

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης που βρισκόταν στο «Βοτανικός Live Stage», ανέβασε στα social media, βίντεο από τη στιγμή που οι υπάλληλοι του κέντρου σπεύδουν στον Νότη Σφακιανάκη και τον απομακρύνουν από τη σκηνή.

Αμέσως στο καμαρίνι πήγε ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά επειδή η αδιαθεσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη ήταν έντονη, δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα και πλέον βρίσκεται σπίτι του για ανάρρωση και ξεκούραση.

«Η στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη τον απομακρύνουν από την σκηνή του Βοτανικού μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε !! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό μιας και κατέφθασε αμέσως και ο προσωπικός του γιατρός αμέσως!!!», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στη λεζάντα του βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ