Ιταλία: Πάνω από 80 αγώνες αναβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού

Ιταλία: Πάνω από 80 αγώνες αναβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού

Διαστάσεις παίρνει το θέμα μετάδοσης του θανατηφόρου ιού στη γειτονική χώρα, με συνολικά 88 αγώνες να οδηγούνται σε αναβολή.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η μετάδοση του κορωνοϊού στην Ιταλία, με τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού στην όμορη χώρα να πληθαίνουν με την πάροδο του χρόνου.

Προφανώς, οι τελευταίες εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τον εγχώριο αθλητισμό, με περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου να οδηγούνται σε πρώτη φάση προς αναβολή.

Παρόλα αυτά, ο αριθμός συνεχίζει να ανεβαίνει, με την Ομοσπονδία να κάνει γνωστό πως πλέον οι αγώνες που έχουν αναβληθεί, λόγω των πρόσφατων κρουσμάτων στην κωμόπολη Καστιλιόνε Ντ’ ‘Αντα, ανέρχονται συνολικά στους 88.

Οι Ιταλοί έχουν πάρει την απόφαση να μη πάρουν περιττά ρίσκα αναφορικά με το θέμα μετάδοσης του ιού και δεν σκοπεύουν να κάνουν σε καμία περίπτωση εξαιρέσεις. Μάλιστα, η ίδια τακτική που ακολουθείται τις τελευταίες ώρες στο χώρο του ποδοσφαίρου συμβαίνει και στα υπόλοιπα αθλήματα, με πλήθος αγώνων μπάσκετ και βόλεϊ να έχουν αναβληθεί.

Πάντως, όσο περνάει η ώρα δεν αποκλείεται ο αριθμός των αναβληθέντων αγώνων να παραμένει σε αύξουσα ροή, αφού οι αρμόδιες αρχές έχουν αποφασίσει να κάνουν ότι κριθεί απαραίτητο για την άμεση καταστολή του φαινομένου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ