Joaquin Phoenix: Πώς απέκτησε τελικά το σημάδι στο άνω χείλος -Το σχόλιο που έβαλε «φωτιά» στα social media

Joaquin Phoenix: Πώς απέκτησε τελικά το σημάδι στο άνω χείλος -Το σχόλιο που έβαλε «φωτιά» στα social media

Μια μικρή ουλή στο άνω χείλος του Joaquin Phoenix έγινε αφορμή για έντονη αντιπαράθεση στο Twitter.

Όταν έχει κανείς στραμμένα όλα τα φώτα τη δημοσιότητας πάνω του, τότε συχνά έρχονται και τα «φάλτσα» από τους ανθρώπους των μίντια. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Joaquin Phoenix που το τελευταίο διάστημα σαρώνει τα βραβεία (Χρυσό Λέοντα, Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ καλύτερου Ανδρικού Ρόλου για τον Joker).

Ο Joaquin Phoenix και το σημάδι στο άνω χείλος

Ο Joaquin Phoenix ανήκει σίγουρα στους ελκυστικούς πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ, αν και δεν ήταν αυτό το χαρακτηριστικό που τον έκανε να σαρώσει τα βραβεία, υποδυόμενος τον Joker. Άλλωστε, ο ηθοποιός κλήθηκε να χάσει πάρα πολλά κιλά, ενώ η ερμηνεία του για τον Joker στηρίχτηκε κατά βάση στον τρόπο που ένας μοναχικός άνθρωπος οδηγείται στην παράνοια και τελικά στα φριχτά εγκλήματα.

Οι δεκάδες φωτογραφίες του στο κόκκινο χαλί έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν για το ελαφρύ σημάδι που εκείνος έφερε στο άνω χείλος. Ο ίδιος ο Joaquin Phoenix φαίνεται πως είχε μιλήσει για το σημάδι αυτό σε παλιότερη συνέντευξή του, λέγοντας: «Όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε μένα, ένιωσα έναν οξύ πόνο και έτσι γεννήθηκα με ένα σημάδι στο χείλος».

Ο Joaquin Phoenix έχει το σημάδι αυτό στο άνω χείλος από γεννησιμιού του

Το άστοχο σχόλιο παρουσιάστριας για το σημάδι του Joaquin Phoenix

Η Αμερικανίδα παρουσίαστρια Γουέντι Γουίλιαμς βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τον Ιανουάριο, όταν σχολίασε άκομψα το σημάδι στο πρόσωπο του Joaquin Phoenix. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον πρωταγωνιστή του Joker και το σημάδι αυτό, το οποίο και χαρακτήρισε λαγόχειλο (μια γενετική ανωμαλία που συμβαίνει συχνά σε νεογέννητα).

«Όταν ξυρίζεται έχει ένα σημάδι, πώς το λένε, λαγόχειλο» σχολίαζε η παρουσιάστρια που θέλησε να αναπαραστήσει το σημάδι, ανασηκώνοντας με το δάχτυλο το άνω χείλος της. «Το βρίσκω πολύ ελκυστικό!» σχολίασε κοροϊδευτικά. Τα σχόλια όμως της Γουίλιαμς προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θα έπρεπε να απολυθείς» σχολίασε φανερά ενοχλημένη η Σερ.

https://youtu.be/as_CH6hR21g

Η ανάρτηση όμως που έκανε την Γουίλιαμς να αισθανθεί ακόμη πιο άβολα για το άκομψο σχόλιο προς τον Joaquin Phoeninx, ήταν εκείνη ενός πατέρα που το μωρό του γεννήθηκε με λαγόχειλο και επρόκειτο σύντομα να χειρουργηθεί.

«Η Γουέντι Γουίλιαμς κοροϊδεύει όσους έχουν λαγόχειλο στην εκπομπή της. Με δουλεύετε; Έχουμε όλοι ευθύνη να βάλουμε τέλος στο μπούλινγκ. Από το βήμα που έχει, όπως και εγώ, έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις μας. Αυτό είναι απλά απαίσιο» έγραψε ο Άνταμ Μπίγκχιλ, πατέρας του μικρού Μπο.

Η Γουίλιαμς έσπευσε να απολογηθεί για το ατόπημά της, δωρίζοντας χρήματα σε δύο ιδρύματα που ασχολούνται με παιδιά που γεννιούνται με λαγόχειλο στην Αμερική. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην κοινότητα παιδιών με λαγόχειλο και τιμώντας τον Μπο, η εκπομπή μας θα δωρίσει χρήματα σε δύο ιδρύματα και θα παροτρύνει τους τηλεθεατές να ενημερωθούν και να στηρίξουν την κοινότητα» σημείωσε η ίδια, με τον πατέρα του μικρού Μπο να αποδέχεται την συγγνώμη της.

Έχει τελικά ο Joaquin Phoenix λαγόχειλο;

Ο ίδιος ο Joaquin Phoeninx δεν έχει επαληθεύσει δημόσια πως γεννήθηκε με λαγόχειλο. Η μόνη αναφορά στην ουλή είναι αυτή που αναφέραμε παραπάνω για την εγκυμοσύνη της μητέρας του. Οι σχιστίες, όπως λέγονται, αποτελούν μια από τις συχνότερες μορφές γενετικής ανωμαλίας. Σχιστία ορίζεται η ατελής διαμόρφωση της δομής των μαλακών και σκληρών ιστών του στόματος κατά τη διάρκεια της κύησης.

Το εκ γενετής σημάδι του Joaquin Phoenix είναι πιθανότατα μια ελαφριά μορφή σχιστίας, το επονομαζόμενο και λαγόχειλο

Οι συχνότερες μορφές σχιστίας είναι αυτή του χείλους, γνωστή ως λαγοχειλία και η σχιστία του ουρανίσκου, γνωστή ως λυκόστομα. Και στις δύο περιπτώσεις η σχιστία μπορεί να είναι ετερόπλευρη ή αμφοτερόπλευρη. Ακόμα, οι δύο μορφές σχιστίας μπορεί να συνυπάρχουν (πλήρης σχιστία). Η μορφολογική ανωμαλία της λαγοχειλίας είναι άμεσα ορατή, καθώς απουσιάζει μέρος του άνω χείλους, ανάμεσα στον κυνόδοντα και τον πλευρικό τομέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ