Μy Style Rocks: 9+1 φωτογραφίες της vegan Κρίστεν Λεωτσάκου που αποχώρησε!

Μy Style Rocks: 9+1 φωτογραφίες της vegan Κρίστεν Λεωτσάκου που αποχώρησε!

Η μακρομαλλούσα Κρίστεν Λεωτσάκου με τις οικολογικές ανησυχίες δεν άντεξε το… βάρος του «My Style Rocks» και ζήτησε να αποχωρήσει από το reality μόδας!

Η μακρομαλλούσα Κρίστεν Λεωτσάκου με τις οικολογικές ανησυχίες δεν άντεξε το… βάρος του «My Style Rocks» και ζήτησε να αποχωρήσει από το reality μόδας! Ήδη μας είχε προετοιμάσει στο απογευματινό επεισόδιο πριν το βραδινό Gala, ότι έχει κλονιστεί η υγεία της και ότι θέλει να φροντίσει τον εαυτό της!

H Kρίστεν που έχει ιδιαίτερη αγάπη στη φύση τα ζώα και είναι vegeterian είχε δηλώσει από την αρχή ότι μπήκε στο παιχνίδι για να αποδείξει ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει τέλειο στιλ, φορώντας ρούχα second hand, αν και κατηγορήθηκε αρκετές φορές για το αντίθετο.

Είναι σε σχέση με τον  Παναγιώτη Γεωργάκη ο οποίος επίσης λατρεύει τη φύση και μάλιστα εκείνος είχε εμφανιστεί μαζί της στο Gala που είχε ως θέμα το γάμο!

Η Κρίστεν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η μητέρα της έχει καταγωγή από τα νησιά Αζόρες και ο πατέρας της είναι Έλληνας. Και οι δυο γιαγιάδες της ήταν μοδίστρες και από εκείνες πήρε τα πρώτα ερεθίσματα σχετικά με τη μόδα. Από μικρή θυμάται να λέει ότι θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Αποφάσισε, λοιπόν, τότε να ασχοληθεί με το fashion blogging. Είναι υπέρμαχος της οικολογίας. Από το 2014 είναι vegan και υποστηρίζει το zero waste living. Για το λόγο αυτό έχει ανοίξει κανάλια στο YouTube που αριθμούν πάνω από 300.000 subscribers. Είναι οπαδός της «θετικής μόδας», ντύνεται δηλαδή αποκλειστικά με μεταχειρισμένα ρούχα ή ρούχα που έχουν φτιαχτεί από οικολογικά υλικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ