Ο Μιχάλης Μουρούτσος γύρισε σελίδα 2 χρόνια μετά τον χωρισμό από τη Λάουρα Νάργες –Η φώτο με τη νέα του σύντροφο

Ο Μιχάλης Μουρούτσος γύρισε σελίδα 2 χρόνια μετά τον χωρισμό από τη Λάουρα Νάργες –Η φώτο με τη νέα του σύντροφο

Μιχάλης Μουρούτσος: Αλλαγή πλεύσης πραγματοποίησε στη ζωή του, ο Μιχάλης. Είναι κάτι, το οποίο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις της ζωής, κρίνεται ως απαραίτητο.

Μιχάλης Μουρούτσος: Αλλαγή πλεύσης πραγματοποίησε στη ζωή του, ο Μιχάλης. Είναι κάτι, το οποίο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις της ζωής, κρίνεται ως απαραίτητο. Αυτό, αποφάσισε να κάνει και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, ο οποίος αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα σχέση.

Αλλαγή σελίδας

Ο Μιχάλης Μουρούτσος αποφάσισε δύο χρόνια μετά το χωρισμό του από την Λάουρα Νάργες να πάει παρακάτω. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do είναι ξανά ερωτευμένος. Μάλιστα, ο ίδιος δεν το κρύβει και έτσι μάθαμε και την επίσημη αγαπημένη του. Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλη από τη χορεύτρια, Μαρία Δελόγκα.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε μέσα από εβδομαδιαίο περιοδικό που ο φωτογραφικός του φακός απαθανάτισε τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Μαρία Δελόγκα, σε βραδινή τους έξοδο. Μάλιστα, ο Μιχάλης Μουρούτσος πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία, με τη νέο του σύντροφο, εκδηλώνοντας την αγάπη του.

Μιχάλης Μουρούτσος: Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ