Το Vertex, οι καρμικές σχέσεις και η σημασία του στο γενέθλιο χάρτη μας.

Το Vertex, οι καρμικές σχέσεις και η σημασία του στο γενέθλιο χάρτη μας.

Το VERTEX και η σημασία του

Είναι το μοιραίο, η ανατροπή και το πεπρωμένο, που δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει… γι’ αυτό άλλωστε αποκαλούμε το vertex ως μεταφυσικό ωροσκόπο μας. Φέρνει ανθρώπους και γεγονότα μοιραία στη ζωή μας για να την στιγματίσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, καθώς όλοι μετά από αυτές τις καρμικές συναντήσεις βιώνουμε, είτε για λίγο είτε για πολύ, την ανατροπή και την αλλαγή ολόκληρου του είναι μας…

Είναι σχεδόν αδύνατο να το ελέγξουμε για να μην συμβεί, γιατί πάντα μας βρίσκει εκείνο την πιο κατάλληλη στιγμή και προσελκύει γεγονότα που θα συμβούν για να βρεθούν τα άτομα που θα βοηθήσουν και θα ξεμπλοκάρουν την ζωή μας, μέσω των κατάλληλων συμβουλών που χρειαζόμαστε την συγκεκριμένη περίοδο στην ζωή μας, είτε με μια ακατανίκητη ερωτική έλξη για κάποιον. Έτσι, με αυτόν τον μαγικό τρόπο ή θα αναθεωρήσουμε εντελώς για τα πάντα και θα πάρουμε μπρος για να απαλλάξουμε την ζωή μας από αρνητισμούς και άσκοπες εντάσεις που δεν μας ωφελούν και θα βιώσουμε την ηρεμία και την γαλήνη της ψυχής ή θα χορέψουμε σε ξέφρενους ανεξέλεγκτους ρυθμούς και όπου πάει….!
Πώς μπορώ να ξέρω που έχω το Vertex μου;
Πολλές φορές συμβαίνει στον καθένα μας αν σκεφτείτε πως μας βγαίνουν χαρακτηριστικά στις σχέσεις μας τις ερωτικές που δεν ταιριάζουν με το ζώδιο ή ωροσκόπο μας και αναρωτιόμαστε πχ: «…Μα πως μου βγαίνει η εκδίκηση έντονα, ενώ δεν έχω Σκορπιό ούτε στον Ήλιο μου ούτε στον Ωροσκόπο μου» η απάντηση είναι πως μπορεί να είναι το vertex σου σε αυτό το ζώδιο, το οποίο είναι εξίσου ισχυρό.

Για να το μάθουμε όμως αυτό, πρέπει να ξέρουμε ακριβώς την ώρα γεννήσεως χωρίς απόκλιση λεπτών και από την στιγμή που θα ξέρετε πλέον σε ποιο ζώδιο ανήκει το δικό σας vertex, θα δείτε σε ποιον οίκο βρίσκεται μέσα στον αστρολογικό σας χάρτη από τον πέμπτο ως τον όγδοο (πάντα σε αυτούς τους οίκους βρίσκεται) και τότε θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά την φύση της εμπειρίας που θα βιώσετε και πώς θα την αντιμετωπίσετε, βάση του τρόπου σκέψη σας από την επιρροή του vertex και του πλανητικού σας οίκου. Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε το vertex στον γενέθλιο χάρτη σας, κάντε κλικ εδώ.

Γενικά, η ενεργοποίησή του συμβαίνει όταν έχουμε διελεύσεις πλανητών πάνω από το vertex και τότε, το σύμπαν μας δίνει το δώρο του, το οποίο ευτυχώς ή δυστυχώς είναι αυτό που είχαμε ευχηθεί κάποια στιγμή στις πιο έντονες και παθιασμένες σκέψεις μας, οπότε… προσέξτε τι εύχεστε!!!

Επίσης, αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως το άτομο που θα σημαδέψει την ζωή μας και το οποίο θα βρεθεί να την αναστατώνει θετικά ή αρνητικά αλλά με τον πιο έντονο τρόπο, αυτό το άτομο θα έχει ήλιο ή ωροσκόπο ή πολλούς βασικούς πλανήτες στο ζώδιο στο οποίο έχουμε το vertex.
Το Vertex στους οίκους συνοπτικά:
Στον Πέμπτο Οίκο
Παιδική αφέλεια, ανασφάλειες, φόβος, οργή, διασκέδαση, ρομαντισμός, δημιουργικότητα μόνο μέσα σε σχέση.

Στον Έκτο Οίκο
Αγάπη για εργασία, βοήθεια σε συνανθρώπους, εκπλήρωση καθηκόντων, θυσίες για τον σύντροφο.

Στον Έβδομο Οίκο
Φόβος μοναξιάς, παραλογισμός, αίσθημα ολοκλήρωσης μόνο μέσα από μια σχέση, φόβος απόρριψης.

Στον Όγδοο Οίκο
Ανάγκη να ζουν στα όρια, έντονη ανάγκη απόλυτης ψυχικής και σωματικής ένωσης με τον σύντροφο, πάθος, καταστροφή, αναγέννηση από τα ερείπια της καταστροφής, εκδίκηση, τάση για μεταφυσικές εμπειρίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ