Κρεβάτι με ή χωρίς προκαταρκτικά; (έρευνα)

Κρεβάτι με ή χωρίς προκαταρκτικά; (έρευνα)

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Έτσι και στο σεξ τα πρώτα… πιάτα εγγυώνται την απόλαυση και ανοίγουν τον δρόμο για πολλαπλούς οργασμούς. Τα προκαταρκτικά πριν την ερωτική συνεύρεση θέτουν σε εγρήγορση όλες τις αισθήσεις ενώ και το σώμα λαμβάνει τα σχετικά μηνύματα ώστε ο άνδρας να έχει στύση και ύγρανση του κόλπου η γυναίκα. Εξίσου σημαντικό όμως είναι ότι τονώνουν την ψυχολογία ώστε να μειωθούν οι όποιες αναστολές προκειμένου το ζευγάρι να απολαύσει τον έρωτα .

Εντούτοις ερευνητικές μελέτες που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί ερίζουν για την σημασία των προκαταρκτικών στο σεξ αλλά και για το χρόνο που πρέπει να διαρκούν.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Ιταλίας Αuiilla πραγματοποίησαν έρευνα σε 2.360 γυναίκες. Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους τα προκαταρκτικά παιχνιδάκια του σεξ δεν είχαν καθόλου σημασία για εκείνες αφού εστίαζαν περισσότερο στο χρόνο που διαρκεί η ερωτική επαφή.

«Μεγαλύτερη σημασία έχει η διάρκεια και η ποιότητα της ίδιας της σεξουαλικής πράξης παρά τα προκαταρκτικά», δήλωσε ο καθηγητής Στούαρτ Μπρόντι ο οποίος , ήταν ο επικεφαλής της μελέτης αυτής.

Ωστόσο μια ακόμη άλλη μελέτη από το ερευνητικό Κέντρο της Πράγας που πραγματοποιήθηκε σε άνδρες και γυναίκες απέδειξε ότι ο χρόνος που χρειάζεται να διαρκούν τα προκαταρκτικά, ώστε να διεγερθεί ένας άνδρας ή μια γυναίκα, είναι περίπου 10 λεπτά.

Χρυσή τομή

Εντούτοις επειδή δεν γίνονται όλες οι σεξουαλικές επαφές στις ίδιες συνθήκες, ούτε οι ανάγκες του κάθε ατόμου είναι πάντα οι ίδιες, είναι σημαντικό για το ζευγάρι να είναι ευέλικτο και να προσαρμόζει τις σεξουαλικές του πρακτικές στις εκάστοτε προσωπικές τους επιθυμίες.Στο πλαίσιο αυτό η «χρυσή τομή» του χρόνου των προκαταρκτικών κυμαίνεται στα 15 περίπου λεπτά.

Εξηγώντας τους λόγους που οι άνδρες προσπερνούν τα προκαταρκτικά ως κύρια αιτία θεωρείται το γεγονός πως έχουν ένα πιο γρήγορο κύκλο επιθυμίας και διέγερσης. Δηλαδή οι άντρες περνούν γρηγορότερα από τον ερεθισμό στη στύση και στον οργασμό, τη στιγμή που μια γυναίκα πρέπει να λιπανθεί πρώτα.

μυστικά για σίγουρη επιτυχία

Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, βάλτε στην άκρη τις ανησυχίες και τα άγχη της καθημερινότητας.

Οι άνδρες τρελαίνονται να βλέπουν τις γυναίκες να βγάζουν τα ρούχα τους .Όσο πιο αργά τόσο πιο καλά ενώ ξεσηκώνονται… με τα αποκαλυπτικά μαύρα εσώρουχα.

Το μασάζ δεν χρειάζεται να είναι μόνο ένας τρόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πατώντας τα σωστά κουμπιά (γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις ρώγες, στα αυτιά, στο λαιμό, αλλά και σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες), μπορεί να μετατραπεί σε πρώτης τάξης προκαταρκτικό.

Πείτε του γλυκόλογα: Στους περισσότερους άνδρες αρέσει να τους μιλάνε χαμηλόφωνα κοντά στα αυτιά οι σύντροφοι τους στα προκαταρκτικά.

Κολλήστε πάνω του: Ακόμα κι αν είστε με τα ρούχα, το να πιέζετε το στήθος σας πάνω του είναι κάτι που σίγουρα θα τον αναστατώσει.

Μπείτε μαζί του στο μπάνιο και αρχίστε να πλένετε αργά κάθε σημείο του σώματός του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ