Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την ρώτησαν αν είναι έγκυος κι έδωσε την πιο επική απάντηση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την ρώτησαν αν είναι έγκυος κι έδωσε την πιο επική απάντηση

Η δήλωση της Ηλιάνας που θα συζητηθεί

Τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από το βράδυ του τελικού του Greece’s Next Top Model, κυκλοφορούν φήμες πως η κριτής του reality και μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Κάτι το outfit που φορούσε, κάτι που είχε συνεχώς τα χέρια της στην κοιλιά της, το twitter πήρε φωτιά, και άρχισε να «πυροβολεί» με σχόλια για εγκυμοσύνη.

Αυτό συνεχίστηκε μέχρι και πρόσφατα, που η Ηλιάνα ξεκαθάρισε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα η απάντηση που έδωσε χθες που παρευρέθηκε σε λαμπερή εκδήλωση ήταν ιδανική για να βάλει τέλος σε όλες τις φήμες που την θέλουν έγκυος. Εν τω μεταξύ αν την κοιτάξεις στο Instagram η κοιλιά της είναι και πιο επίπεδη από ποτέ.

Τι απάντησε όμως η Ηλιάνα στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν για τα προσωπικά της; Ένας από τους δημοσιογράφους τη ρώτησε τι συμβαίνει με τον έρωτα, με την ίδια να του απαντά με ερώτηση, ενώ σε σχόλιο για την εγκυμοσύνη, η Ηλιάνα είπε το επικό: «Αν ήμουν έγκυος θα είχα γεννήσει».

Και να πούμε ότι έχει άδικο; Ψέμματα θα πούμε. Οι φήμες αναζωπυρώθηκαν πολύ, σε σημείο που έκαναν την Ηλιάνα να αγανακτήσει. Η απάντηση που έδωσε ήταν η πιο αποστομωτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ