Αυτά τα 3 ζώδια θα σου προσφέρουν το… κάτι άλλο στο κρεβάτι

Αυτά τα 3 ζώδια θα σου προσφέρουν το… κάτι άλλο στο κρεβάτι

Θα ανεβάσουν στα ύψη τη σεξουαλική θερμοκρασία σου!

Είναι βέβαιο ότι κάθε ζώδιο μεταφέρει τη δική του σεξουαλική «αύρα», όμως αν θες να ζήσεις το κάτι παραπάνω, με έξτρα… πικάντικες απολαύσεις, αναμφισβήτητα τα 3 ζώδια που σου παρουσιάζουμε είναι τα πιο κατάλληλα για να τα φτιάξεις μαζί τους. Θα σε πνίξουν στα παθιάρικα φιλιά και στις αφιερώσεις με σέξι τραγούδια, ενώ στο κρεβάτι είναι εξαιρετικά πρόθυμοι να παίξουν κάθε ρόλο. Το σίγουρο είναι ότι έχουν τον τρόπο τους να ανεβάσουν στα ύψη τη σεξουαλική θερμοκρασία σου!

Μπορεί να ξοδέψουν ώρες μαζί σου σε ατέλειωτες σεξουαλικές δράσεις ή να διατηρούν την ένταση μεταξύ σας με την οπτική επαφή για ώρες. Σε κάθε περίπτωση, είναι οι μάστερ του πάθους και της ευχαρίστησης. Και, παρόλο που το hot sex είναι υποκειμενικό για τον καθένα, αυτά τα ζώδια είναι σπουδαία στο να επικοινωνούν με τους ανθρώπους που κοιμούνται μαζί τους και να τους παρέχουν τη βεβαίωση ότι οι ανάγκες τους θα εκπληρωθούν.

Αν το σεξουαλικό πάθος είναι βασική σου προτεραιότητα, ιδού τα τρία ζώδια που θα μετατρέψουν την κρεβατοκάμαρά σου σε γήπεδο της απόλαυσης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ξεγελιέσαι από την περίφημη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής! Το υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού είναι πάντα δοσμένο στο να προάγει μια παθιασμένη σεξουαλική ζωή με τον άνθρωπο που αγαπά. Είναι ο τύπος που θα δοκιμάσει άπειρους ρόλους στο ερωτικό παιχνίδι ή θα στέλνει στο αντικείμενο του πόθου του τολμηρά ερωτικά μηνύματα όλη μέρα. Είναι μανούλα στο να ανεβάζει τη θερμοκρασία και να κρατάει την ατμόσφαιρα σέξι και με συναίσθημα. Συνήθως ξέρει τι θέλει ο/η σύντροφός τους, πριν ακόμα το εκμυστηρευτεί. Είναι το άτομο που θα κάνει την πρώτη κίνηση και θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, αλλάζοντας την άποψή σου για όλα όσα νόμιζες πως ήξερες για το σεξ.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι αγαπούν την άνεση και την πολυτέλεια. Ζουν για αυτά. Μπορεί να γεμίζουν την ντουλάπα τους αρωματικά κεριά και ακριβά λάδια μασάζ ή να αγοράζουν λινά σεντόνια, κεντημένα με τα πιο εκλεκτά νήματα. Θέλουν να ικανοποιούν τις αισθήσεις τους, όταν ανεβαίνει η ερωτική τους διάθεση.  Ο Ταύρος έχει μεγάλη όρεξη για ερωτικά παιχνίδια και θα κάνει τα πάντα για «να νιώσεις τη στιγμή»: από το να σε φιλάει και να σου παρέχει τις άπειρες περιποιήσεις, μέχρι και να σου ψιθυρίζει συνέχεια στο αυτί ερωτόλογα ή άλλα, άσχετα. Είναι ο ερωτικός τύπος που θα σε κοιτάει με έντονο και παθιάρικο βλέμμα και θα σε αγκαλιάζει σφιχτά όλη νύχτα. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το γήινο ζώδιο θα αναδείξει το πάθος και την ατμόσφαιρα στη σεξουαλική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι περίεργο που οι Ζυγοί είναι τόσο ονειρεμένα σέξι, αφού κυριαρχούνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς. Οι Ζυγοί είναι τρυφεροίπεριποιητικοί και στις ερωτικές συνευρέσεις τους θέλουν να διαβεβαιώνονται ότι η το ταίρι τους νιώθει καλά. Είναι οι τύποι που θα δώσουν εξ ολοκλήρου προτεραιότητα στην απόλαυση του συντρόφου τους. Το φλερτ και η διασκέδαση είναι οι τομείς που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα, αφού είναι πάντα ανοιχτοί στους… πειραματισμούς. Θα νιώσουν «σούπερ» με το παίξιμο ρόλων στο σεξ και μπορούν να μετατρέψουν όλες τις φαντασιώσεις σου σε πραγματικότητα! Είναι πάντα πρόθυμοι να κάνουν το οτιδήποτε για την απογείωση της ερωτικής τους ζωής: από το να αγοράσουν αποκαλυπτικά εσώρουχα μέχρι να μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρα σε ένα σέξι υπόγειο ενός πύργου, για να περάσετε μια κολασμένη νύχτα. Το σίγουρο πάντως είναι ο Ζυγός θα δεσμευτεί πλήρως να κάνει τη σεξουαλική του ζωή όσο γίνεται πιο παθιασμένη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ