Αυτές είναι οι διάσημες κόρες γνωστών σταρ του Χόλιγουντ (vid)

Αυτές είναι οι διάσημες κόρες γνωστών σταρ του Χόλιγουντ (vid)

Διάσημοι γονείς με τις διάσημες κόρες τους.

Η λίστα με τους διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές που τα παιδιά τους κατάφεραν να ξεχωρίσουν, είναι μεγάλη.

Συνήθως τα περισσότερα παιδιά που ακολουθούν τα βήματα των διάσημων γονιών τους δυσκολεύονται να τους ξεπεράσουν σε φήμη και δόξα. Δεν είναι όμως και ανέφικτο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα παιδιών ηθοποιών και τραγουδιστών που όχι μόνο διακρίθηκαν αλλά η καριέρα τους απογειώθηκε.

Μεταξύ αυτών η Kate Hudson, κόρη της Goldie Hawn. Η γλυκιά ηθοποιός έγινε γνωστή το 2001 στην ταινία «Σχεδόν Διάσημοι», για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου. Στην συνέχεια πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες» (2003), «Η Έλεν Εκπαιδεύεται» (2004), «Το Αντικλείδι» (2005), «Στους Δύο Τρίτος Δε Χωρεί» (2006), «Προσεχώς … Ζάμπλουτοι» (2008), «Νύφες σε Πόλεμο» (2009), «Nine» (2009), «Deepwater Horizon» (2016). Παράλληλα είναι και επιχειρηματίας, ιδρύοντας το Fabletics, μια εταιρεία fitness από την JustFab.

Για να μην αναφερθούμε στην Jennifer Aniston που ξεπέρασε κατά πολύ τη φήμη του πατέρα της John Aniston. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια » (1994-2004) και έχει λάβει μέρος σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Σήμερα θεωρείται μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Δείτε και άλλα τέτοια παραδείγματα όπου οι κόρες κατάφεραν να γίνουν διάσημες όπως και οι γονείς τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ