Έχεις δει την κορμάρα της Michelle Pfeiffer στα 61 της χρόνια; Μάλλον μας κοροϊδεύει…

Έχεις δει την κορμάρα της Michelle Pfeiffer στα 61 της χρόνια; Μάλλον μας κοροϊδεύει…

H Pfeiffer μόλις απέδειξε ότι το fitness δεν έχει καμία σχέση με τα χρόνια.

Michelle Pfeiffer είναι ένα από τα γερά χαρτιά του Hollywood. Ανήκει εδώ και πολλές δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής κι οι ταινίες στις οποίες συμμετέχει ανά διαστήματα αποτελούν μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές παγκοσμίως. Πάρε, για παράδειγμα, τη Maleficent ή τους Avengers. Μιλάμε για ταινίες μεγάλα αστέρια που έχουν καταφέρει να αποφέρουν δισεκατομμύρια σε κέρδη.

Ωστόσο, η ηθοποιός, πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο, ήταν ανέκαθεν και μία πολύ ωραία γυναίκα. Είχε φυσική ομορφιά και δε χρειαζόταν κανενός είδους makeup για να αφήσει τη γοητεία της να βγει προς τα έξω.

Ακόμα περισσότερο; Το κορμί της πάντα ήταν ζηλευτό, αλλά ότι θα βρισκόταν στην καλύτερη κατάστασή του ever στα 61 της χρόνια δεν το περιμέναμε.

Αν δε μας πιστεύεις, έχουμε να σου πούμε ότι η Pfeiffer ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο κάνει διάδρομο κι οι αναλογίες της μας άφησαν άφωνες.

Για να σιγουρευτείς ακόμα περισσότερο, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery μερικές από τις φωτογραφίες που έχει βγάλει ανά διαστήματα και που δείχνουν το θεϊκό της κορμί.

Πάμε να τις δούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ