Μεταναστευτικό: Νέα επεισόδια στον Εβρο -Πετούν πέτρες και φλεγόμενα ξύλα στα ΜΑΤ

Μεταναστευτικό: Νέα επεισόδια στον Εβρο -Πετούν πέτρες και φλεγόμενα ξύλα στα ΜΑΤ

Νέος γύρος επεισοδίων στον Εβρο καθώς εκατοντάδες άτομα από την Τουρκία συγκρούονται με τα ΜΑΤ επιχειρώντας να μπουν σε ελληνικό έδαφος.

Οι νεαροί πετούν πέτρες και φλεγόμενα ξύλα στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με χημικά και κρότου-λάμψης.

Οπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την νέα προσφυγική-μεταναστευτική κρίση «Η Ελλάδα δέχθηκε οργανωμένη επίθεση παραβίασης συνόρων και άντεξε» και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσει τα σύνορά της».
Οπως έκανε επίσης γνωστό, οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ και των Ενόπλων δυνάμεων ενισχύονται στα σύνορα με την Τουρκία, τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα.

Ντοκουμέντα από την επίθεση μεταναστών στις αστυνομικές δυνάμεις στον Εβρο

Στο μεταξύ, βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντα από τις νυχτερινές επιθέσεις των μεταναστών στις ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις στις Καστανιές Εβρου είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο από την άγρια μαζική επίθεση που δέχθηκαν χθες το βράδυ οι συνοριοφύλακες και οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ στις Καστανιές Εβρου, από ανθρώπους που επιχειρούσαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα από την τουρκική πλευρά είναι συγκλονιστικό.

Οπως φαίνεται σε αυτό, γίνονται ρίψεις πυρακτωμένων ξύλων, πετρών, ακόμη και δακρυγόνων τουρκικής προέλευσης προς τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

Επρόκειτο για άνδρες 18-25 ετών.

Δείτε εικόνες

Δείτε το βίντεο:

Δείτε live

Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στον Εβρο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ