Τα ζώδια έχουν ελαττώματα! Βρες το κουμπί τους!

Τα ζώδια έχουν ελαττώματα! Βρες το κουμπί τους!

Ένα νόμισμα έχει πάντα δυο πλευρές! Το ίδιο και τα ζώδια!

Προτερήματα και ελαττώματα! Για να αναδείξεις την καλή πλευρά του ζωδίου που σε ενδιαφέρει, πρέπει να ξέρεις το κουμπί του. Δες λοιπόν, πως μπορείς να φέρεις τα ζώδια στα δικά σου μέτρα και σταθμά!

Κριός

Κατά βάθος: Οι Κριοί αν και εκφράζουν το αντίθετο, μπορούν τελικά να είναι ήρεμοι σε μια σχέση, να βγάλουν τρυφερότητα και να γίνουν διαλλακτικοί με τους άλλους. Να συμφωνήσουν μαζί σας και να σας κάνουν όλα τα χατίρια.

Το κουμπί τους: Ο Κριός για να κάνει όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να μην το καταλάβει, να μη νιώσει ότι πάτε να του αποσπάσετε κάτι. Επειδή είναι πνεύμα αντιλογίας, ζητήστε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλετε για να τον φέρετε με τα νερά σας.

Ταύρος

Κατά βάθος: Μπορεί να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, όταν με σθένος υποστηρίζει την άποψη του και φαίνεται ξεροκέφαλος να σας ακούσει και να ασπαστεί πως δεν υπάρχει μόνο μαύρο αλλά και άσπρο. Όταν πεισμώνει δεν συνηθίζει να κάνει πίσω και να υποχωρεί.

Το κουμπί τους: Ο καλός λόγος λένε βγάζει το φίδι από την τρύπα. Ένα άγγιγμα τρυφερό, μια καλή κουβέντα ο Ταύρος μπορεί να γίνει αλοιφή.

Δίδυμοι

Κατά βάθος: Παρά τη συνήθη αστάθεια του χαρακτήρα του, μπορεί να αναπτύξει σταθερότητα στη συμπεριφορά του απέναντι σας και να μην εμφανίζεται διπρόσωπος και διπλωματικός. Ένας Δίδυμος μπορεί να πάψει να είναι ιδιότροπος και ασυνεπής απέναντι σας.

Το κουμπί τους: Ο Δίδυμος είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Μπορεί να φαντάζει σκληρός αλλά στην πραγματικότητα μέσα του είναι ευσυγκίνητος. Του αρέσει η επικοινωνία και δεν έχετε παρά να του δείξετε τα αισθήματα σας και αυτό που σας ενοχλεί, με τρόπο τέτοιο που θα τον έκανε να λυγίσει.

Καρκίνος

Κατά βάθος: Αν και ανασφαλής, μπορεί να μετατραπεί σε ένα πιο αισιόδοξο και σίγουρο για τον εαυτό του άνθρωπο. Να νιώσει σιγουριά ότι έχει δυνατότητες για πολλά, χωρίς να ξεσπά επάνω σας για να τις κρύψει. Να σας λέει τι νιώθει και τι τον ενοχλεί, χωρίς να τα κρατά μέσα του και να γίνεται εσωστρεφής.

Το κουμπί τους: Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά, μια αγκαλιά, ένα χάδι, καταφέρνει να κάνει τον Καρκίνο βούτυρο στο ψωμί σας. Το σίγουρο είναι πως οι φωνές δεν φέρνουν κανένα θετικό αποτέλεσμα.  O Καρκίνος θέλει την καλή του την κουβέντα και το μπράβο του, με αποτέλεσμα να ξεπερνά κάθε του ανασφάλεια, που είναι η πηγή του κακού για την αρνητική του συμπεριφορά του απέναντι σας.

 

Λέων

Κατά βάθος: Ένας Λέων μπορεί να σταματήσει να είναι δογματικός και να μην είναι κάθετος με εσάς και τους γύρω του. Είναι ικανός να κάνει πίσω όταν πρέπει, προκειμένου να μην σας στεναχωρήσει και σας πληγώσει. Μπορεί ακόμη και να σας δώσει πολλά παραπάνω από  όσα του ζητάτε ή του δίνετε, αν και  δεν το συνηθίζει.

Το κουμπί τους: Ναι, ο Λέων μπορεί να γίνει υποχωρητικός και δοτικός, όταν καταλάβει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Όταν με επιχειρήματα καταλάβει πως κάνει λάθος και παρεκκλίνει με την συμπεριφορά του. Αν κάποιος απλά του ζητήσει να κάνει κάτι, ο Λέων δεν θα το κάνει.  Αντίθετα, αν ακούσει κάποιο επιχείρημα σοβαρό, θα ζυγίσει την κατάσταση και θα πράξει αντίστοιχα.

Παρθένος

Κατά βάθος: Ο Παρθένος κατά βάθος μπορεί να πάψει να είναι γκρινιάρης, να μην είναι τελειομανής σε βάρος εσάς όλων που αποζητάτε να ζείτε την στιγμή. Μπορείτε να τον κάνετε να σταματήσει να ανησυχεί για όλα αγχώνοντας και πιέζοντας σας.

Το κουμπί τους: Η έκφραση «όλα καλά θα πάνε» μπορεί να είναι σωτήρια και να παρασύρει τον Παρθένο. Αν τον κάνετε να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια, αν καταλάβει πως δεν έχει λόγο να ανησυχεί στο πλάι σας για τίποτε, τότε όλα αυτά που τον εμποδίζουν να νιώσει ελεύθερος στη ζωή του αλλά και μαζί σας θα οδηγήσουν προς το καλύτερο τη σχέση σας.

Ζυγός

Κατά βάθος: Ο Ζυγός μπορεί να σταματήσει να είναι αναποφάσιστος, να μη σας παιδεύει με τα πισωγυρίσματα του, να πάψει να είναι τόσο φιλάρεσκος και να κοιτάξει εσάς και τις ανάγκες σας.

Το κουμπί τους: Αν φέρετε προ εκπλήξεως έναν Ζυγό, αν τον κάνετε να μην έχει χρόνο για δεύτερη επιλογή, τότε θα αποφασίσει να κάνει όσες παρορμητικές κινήσεις επιθυμείτε, στην κατεύθυνση που του δείξατε. Όσο δείχνετε ότι ξαφνιάζεστε ευχάριστα από τις κινήσεις του Ζυγού, τόσο τον κάνετε να θέλει να γίνεται πιο παρορμητικός και συνεργάσιμος μαζί σας.

Σκορπιός

Κατά βάθος: Ο Σκορπιός μπορεί να αναδείξει και μια άλλη πλευρά του εαυτού του, να γίνει ευαίσθητος και πιστός σε μια σχέση. Επίσης, αν του κάνετε κάτι που δεν του αρέσει, να μην εκδικηθεί. Βεβαίως και μπορεί ένας Σκορπιός να μην είναι τόσο κτητικός και ζηλιάρης μαζί σας! Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Το κουμπί τους: Δεν θέλει καθοδήγηση και υπενθυμίσεις ο Σκορπιός. Αν δεν του γκρινιάζετε και δεν του λέτε τι είναι αυτό που δεν κάνει σωστά, μέσα από την σιωπή σας μπορείτε να τον φέρετε εκεί που θέλετε στα μέτρα σας.

 

Τοξότης

Κατά βάθος: Ο Τοξότης μπορεί να αναδείξει την άλλη πλευρά του εαυτού του, να γίνει ήρεμος μαζί σας και να μην έχει εκρήξεις στα αισθήματα του. Να έχει σταθερότητα στην διάθεση του και να μην αναζητά συνεχώς την ελευθερία του. Ένας Τοξότης είναι ικανός τελικά, να μπει σε μια σχέση και να σας αφοσιωθεί.

Το κουμπί τους: Ο Τοξότης θέλει επιχειρήματα και δεν μπορεί να δεχθεί τίποτε αν δεν τεκμηριώνεται από αυτά. Δεν μπορεί να δεχθεί κάτι χωρίς να έχει μια εξήγηση, θέλει να ξέρει γιατί πρέπει να το κάνει.

Αιγόκερως

Κατά βάθος: Οι φήμες που θέλουν τον Αιγόκερω να είναι τσιγκούνης και μοιρολάτρης, να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους και να είναι επιφυλακτικός μαζί τους, μπορούν απλά να παραμείνουν φήμες. Πως;

Το κουμπί τους: Οι Αιγόκεροι θέλουν να λάβουν πραγματική και ανιδιοτελή αγάπη μέσα από πράξεις και όχι λόγια. Τότε πραγματικά μπορούν να παραδοθούν άνευ όρων. Ενώ στην αρχή  μπορούν να έχει μια άκαμπτη στάση, αν δεν τον πιέσετε καθόλου, τότε μπορείτε να αλλάξετε έναν Αιγόκερω και να τον φέρετε στα μέτρα σας.

Υδροχόος

Κατά βάθος: Ο Υδροχόος μπορεί να γίνει πιο προβλέψιμος και να πάψει να είναι τόσο άστατος στην συμπεριφορά του και στα αισθήματα του. Όταν πεισμώνει να μην είναι άκαμπτος, αλλά να δίνει ευκαιρίες. Ένας Υδροχόος μπορεί να πάψει να είναι απόμακρος με τους ανθρώπους.  Πως;

Το κουμπί τους: Ο Υδροχόος είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Αν τον ρίξεις στο φιλότιμο, αν και μπορεί να δείξει λίγο θυμό στην αρχή, στη συνέχεια θα κάνει το πρώτο βήμα προσέγγισης και θα σας δείξει έμπρακτα ότι μετάνοιωσε για την άδικη συμπεριφορά του.

Ιχθείς

Κατά βάθος: Ο εσωστρεφής Ιχθύς μπορεί τελικά να σου πει το παράπονο του, να σου μιλήσει ανοιχτά, χωρίς να γκρινιάζει γι’ αυτά που τον απασχολούν και τον ενοχλούν. Μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες, αν και δεν το συνηθίζει, και στο τέλος να γίνει μαζί σας πιο ρεαλιστής.

Το κουμπί τους: Ο Ιχθύς για να κάνει όλα τα παραπάνω, χρειάζεται μόνο εμψύχωση. Το κουμπί του είναι να καταφέρετε να τον κάνετε να πάρει τα πάνω του. Αν νιώσει ότι μπορεί να κάνει και να πετύχει πολλά, τότε θα έχετε μια ονειρεμένη σχέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ