«Η εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ», το μήνυμα της Θεοδώρας Βουτσά που συγκινεί

«Η εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ», το μήνυμα της Θεοδώρας Βουτσά που συγκινεί

Η Θεοδώρα και η Νικολέττα Βουτσά μπορεί την Παρασκευή να συνόδευσαν τον πατέρα τους στην τελευταία του κατοικία, αλλά η ουσιαστική τελετή για εκείνες έγινε το επόμενο βράδυ.

«Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ήταν όλα πολύ ωραία… αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ. Γι’ αυτό κι εμείς πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσαμε με τον καλύτερο «ιερέα» – και τελευταίο του σκηνοθέτη – @lakislazopoulos_official» έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά και συνέχισε:

«Πήγαμε στο ΘΕΑΤΡΟ και είδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρέτησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε- γιατί ο μπαμπάς δεν έκλαιγε, γελούσε. Και γελούσε πιο πολύ στα δύσκολα. Και γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ. «Μια μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια μέρα χαμένη»! Σας ευχαριστούμε πολύ Λάκη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θίασο!

Με αγάπη,
Οι κόρες του
Θεοδώρα και Νίκκο
Το θέατρο γιατρεύει τα πάντα!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ηταν ολα πολυ ωραία… αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ. Γι αυτό κι εμεις πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσαμε με τον καλύτερο «ιερέα» -και τελευταίο του σκηνοθέτη- @lakislazopoulos_official Πήγαμε στο ΘΕΑΤΡΟ και ειδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρέτησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε- γιατι ο μπαμπας δεν εκλαιγε, γελούσε. Και γελούσε πιο πολυ στα δύσκολα. Και γελάσαμε πολυ, παρα πολυ. «Μια μερα χωρίς γέλιο, είναι μια μερα χαμένη»! Σας ευχαριστουμε πολυ Λακη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θίασο! Με αγαπη, Οι κορες του Θεοδωρα και Νικκο #mydad #kostasvoutsas #voutsafamily Το θέατρο γιατρεύει τα πάντα! ♥️♾♥️ • • • @petrosfilipp @mariasolomou_official @pavloschaikalis @katerpapanikolaou @chzachou @concierge_unique @theodoravoutsa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Director | Producer (@theodoravoutsa) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ