Δεν πάει ο νους σου ποια θα είναι η πρώτη μη-royal εμφάνιση της Meghan Markle

Δεν πάει ο νους σου ποια θα είναι η πρώτη μη-royal εμφάνιση της Meghan Markle

Έχουμε ήδη στρώσει το κόκκινο χαλί

Μπορεί να μην είδαμε τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να παρουσιάζουν τα Oscars 2020, παρά το γεγονός πως τους έγινε πρόταση, όμως τώρα που σε λιγότερο από έναν μήνα δεν θα είναι πια royal θα τη δούμε σε πολλά events. Ένα από αυτά μάλιστα είναι το μεγαλύτερο event της χρονιάς, και αυτό που διαβάσαμε πραγματικά μας τρέλανε.

Έχουμε ήδη στρώσει το κόκκινο χαλί και τη φανταζόμαστε μια οπτασία να περπατάει επάνω σε αυτό και να είναι μία επίγεια θεά. Μπορεί να αποχωρούν από μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως ευτυχώς για εμάς οι Sussexes σκοπεύουν να παραμείνουν στο προσκήνιο. Σύμφωνα με τη Sun μάλιστα η Meghan Markle θα παρευρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα events της χρονιάς και σχεδόν ανυπομονούμε.

Το δημοσίευμα λοιπόν, αναφέρει πως η πρώτη μη royal εμφάνιση της Meghan Markle θα είναι στο Met Gala στις 4 Μαΐου. Αναφέρεται πως η δούκισσα του Sussex προσκλήθηκε στο Met, στο οποίο και θα παρευρεθεί, μαζί με τον συντάκτη της Vogue, Edward Enninful, με τον οποίο και δούλεψε πολύ, όταν έκαναν το τεύχος της British Vogue, «Forces fοr Change».

Μια πηγή αναφέρει επίσης, πως η Meghan Markle ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα της λίστας καλεσμένων, και η ομάδα του Edward είναι ενθουσιασμένη που θα πάνε μαζί οι δυο τους. Κάνουμε μια παύση λοιπόν, και οραματιζόμαστε ήδη τη δούκισσα να περπατάει στο κόκκινο χαλί του Met, όντας μια κούκλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ