Ανατροπή τώρα στη Δίκη Καρκά: Αθώωση για τον βιασμό του ταξιτζή προτείνει η εισαγγελέας

Ανατροπή τώρα στη Δίκη Καρκά: Αθώωση για τον βιασμό του ταξιτζή προτείνει η εισαγγελέας

«Μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA».

Την αθώωση, λόγω αμφιβολιών, του γνωστού ηθοποιού για τον βιασμό του οδηγού ταξί, τον Νοέμβριο του 2018, εισηγήθηκε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Στην κρίση της εισαγγελικής λειτουργού βάρυνε η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας που βεβαιώνει πως δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί.

«Δεν αφήνει περιθώρια» ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας της έδρας υπογραμμίζοντας την διαπίστωση ότι «μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA».

«Έχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρούομενοι ισχυρισμοί για το τι έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά. Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος» τόνισε η εισαγγελέας στην σύντομη αγόρευση της και συνέχισε υπογραμμίζοντας.

«Όμως υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία για το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Αυτό το στοιχείο είναι η έκθεση DNA της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών. Σε αυτή προκύπτει ότι δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί.

Ο γενετιστής κ. Φιτσιάλος όσον αφορά στην συγκεκριμένη έκθεση εισέφερε στο δικαστήριο μια ακαταμάχητη επιστημονική άποψη ότι μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA. Η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας δεν αφήνει περιθώρια».

Η εισαγγελέας αντέκρουσε και το επιχείρημα ο 30χρονος κατηγορούμενος ενδεχομένως να φορούσε γάντια.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπερασμα.Ούτε ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος φορούσε γάντια όταν του άγγιξε τη ρόγα» ανέφερε.

«Προτείνω να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού» κατέληξε η εισαγγελέας η οποία στη συνέχεια πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ