Τι ακριβώς συμβαίνει με τις αποχωρήσεις από το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Τι ακριβώς συμβαίνει με τις αποχωρήσεις από το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Το Happy Day θα συνεχιστεί αλλά με απώλειες.

Για μια ακόμα χρονιά, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, το «Happy Day» συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού τα πρωινά και έχει όπως όλα δείχνουν πάρει το πράσινο φως και για την ερχόμενη σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες διάφορα δημοσιεύματα θέλουν το ένα μετά το άλλο τα μέλη του πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είτε να αποχωρούν, είτε να βγαίνουν εκτός Happy Day ενώ σύμφωνα με όσα γράφονται, εκτός εκπομπής αναμένονται να βρεθούν ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Δήμος Βερύκιος και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ειδικά για τον τελευταίο, φήμες θέλουν να προβληματίζει η σύμβαση του πάλαι ποτέ μοντέλου, η οποία είναι αορίστου και σύμφωνα με αυτή θα έπρεπε ο Φραγκολιάς να εργάζεται σε οκτάωρη βάση.

Πάντως, μιλώντας στην εκπομπή Μάπες, του Ρυθμού 9,49, η Έλενα Πολυκάρπου διέψευσε τα σενάρια αποχωρήσεων από το Happy Day.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον Δήμο Βερύκιο, ο ίδιος έσπευσε να διαψεύση την διαρροή ειδήσεων που αφορούν στο όνομά του, ενώ όσον αφορά τον Χάρη Χριστόπουλο και τον Κώστα Φραγκολιά, η Πολυκάρπου ανέφερε τα εξής:

«Παρά τα όσα έχουν γραφτεί, ο Κώστας Φραγκολιάς παραμένει στο δυναμικό της εκπομπής, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Χάρη Χριστόπουλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ