O Μάρτιος θα είναι ερωτικός μήνας για αυτά τα ζώδια

O Μάρτιος θα είναι ερωτικός μήνας για αυτά τα ζώδια

Ο ρομαντισμός θα νικήσει.

Μπορεί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να έχει περάσει για τα καλά αλλά ο Μάρτιος θα είναι ένας εξίσου ερωτικός μήνας. Τουλάχιστον για τα παρακάτω ζώδια, που θα ζήσουν πολύ ρομαντικές στιγμές.

Ταύρος: ο μαγνητισμός που εκπέμπεις είναι εξωπραγματικός

Τα μάτια σου λένε: έλα εδώ. Με τον ακαταμάχητο κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, να ενώνει τις δυνάμεις του με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σου, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σου. Η Αφροδίτη φέρνει την αισθησιακή γοητεία -που σου ταιριάζει απόλυτα- και ο Ουρανός προσθέτει λίγη εκκεντρικότητα και σε κάνει ακαταμάχητη. Πέρα από το γεγονός ότι μπορεί να αποκτήσεις αναπάντεχα λεφτά αυτή η συνεργασία των πλανητών θα σου φέρει και γοητεία. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η αναζωογωνιτική ενέργεια είναι ιδανική για να σκεφτείς ρομαντικά.

Παρθένος: είσαι έτοιμη για περιπέτειες

Εξερεύνησε λίγο την άγρια πλευρά σου. Δεν είσαι λάτρης του να τολμάς σε αχαρτογράφητες περιοχές αλλά με την Αφροδίτη να κουνάει την ουρά της στον 9ο οίκο σου που είναι αυτός της εκπαίδευσης, του ταξιδιού και των ευκαιριών θα συνειδητοποιήσεις ξάφνου ότι είναι ωραίο να παίρνεις ρίσκα. Η ένωση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σου δώσει μεγάλη έμπνευση ειδικά αν ετοιμάζεσαι για κάποια επιχειρηματική κίνηση. Την ίδια ώρα, ο Άρης κινείται στον 5ο οίκο σου, αυτόν της δημιουργικότητας, της διασκέδασης και του ρομαντισμού πριν σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη. Αν είσαι ελεύθερη, αυτό το τρίγωνο θα σε φέρει κοντά σε μία ενδιαφέρουσα εκδοχή ανθρώπου.

Σκορπιός: κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να συμβεί. Με την αγαπημένη Αφροδίτη να γυρνάει στον 7ο οίκο σου που είναι των συνεργασιών και των σχέσεων, η ερωτική σου ζωή μπορεί να περάσει σε φάση “μήνας του μέλιτος”. Αν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη θα φέρει γοητεία και εύνοια. Αν είσαι ελεύθερη θα νιώσεις μια ξαφνική επιθυμία για σχέση. Μόλις η Αφροδίτη συναντήσει τον Ουρανό τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε προς πάσα κατεύθυνση. Μπορεί να σου προκαλέσει μια ξαφνική επιθυμία για ελευθερία στη σχέση σου ή να δημιουργήσει ηλεκτρισμό στις νέες γνωριμίες. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, θα ευθυγραμμιστεί με την Αφροδίτη προς το τέλος του μήνα και αυτή η σταθερή ενέργεια αγάπης είναι ιδανική για καθαρές και παραγωγικές ανταλλαγές.

Αιγόκερως: γνωρίζεις καλά την γοητεία που ασκείς

Ξέρεις να κάνεις είσοδο. Με την Αφροδίτη να κινείται στον 5ο οίκο σου της διασκέδασης, της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού, θα νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Αυτό το κομμάτι είναι η καρδιά του γενέθλιου χάρτη σου: έχει να κάνει με την αγάπη και την αυθεντική χαρά που νιώθεις μέσα σου. Μόλις η Αφροδίτη συναντήσει τον Ουρανό, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία είτε καλλιτεχνική είτε ρομαντική. Επίσης, με τον Άρη στο ζώδιό σου ενισχύεται ο δυναμισμός σου. Ξέρεις τι θέλεις και δεν φοβάσαι να το αποκτήσεις. Ο Άρης και η Αφροδίτη στο τέλος του μήνα σημαίνει ότι μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις την κίνησή σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ