Αυτή η εμφάνιση της Meghan Markle «θα στοιχειώνει» την Kate Middleton για καιρό

Αυτή η εμφάνιση της Meghan Markle «θα στοιχειώνει» την Kate Middleton για καιρό

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan στην Αγγλία, μετά το «Μegxit», πραγματοποιήθηκε στα Endeavour Awards και όπως θα δεις και μόνη σου... στέφθηκε με επιτυχία!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan στην Αγγλία, μετά το «Μegxit», πραγματοποιήθηκε στα Endeavour Awards και όπως θα δεις και μόνη σου… στέφθηκε με επιτυχία!

«Sex bomb, sex bomb, you’re a sex bomb uh, huh. You can give it to me when I need to come along»… οι νεότερες μπορεί να μην είναι εξοικειωμένες με το τραγούδι «Sex Bomb» που είχε κυκλοφορήσει ο Tom Jones πριν από δέκα χρόνια περίπου αλλά αν μπούνε στη διαδικασία να πατήσουν το play στο YouTube και να το ακούσουν τη στιγμή που κοιτάνε τις παρακάτω φωτογραφίες της Meghan Markle, θα καταλάβουν γιατί θέλαμε να αρχίσουμε με αυτούς του στίχους το θέμα μας.

Η Δούκισσα του Sussex έκανε πριν από μία ημέρα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Αγγλία –στην μετά Megxit εποχή- και ήταν πιο sexy, κομψή και εντυπωσιακή από ποτέ. Αν ακούσουμε τις κακές γλώσσες που λένε πως υπάρχει ένας άτυπος ανταγωνισμός με τη συνυφάδα της, Kate Middleton, τότε χθες σίγουρα δεν ήταν μια καλή μέρα γι’ αυτήν. Η 38χρονη Meghan εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, στα Endeavour Awards, με ένα στενό, τυρκουάζ, midi φόρεμα που αναδείκνυε με διακριτικό και στυλάτο τρόπο της τέλειες αναλογίες της.

Το ρούχο ανήκει στη σχεδιάστρια Victoria Beckham, κοστίζει 950 Λίρες Αγγλίας και μπορείς να το βρεις εδώ. Η Markle το συνδύασε με ένα ζευγάρι μπλε γόβες Manolo Blahnik και με ένα clutch Stella McCartney ενώ σαν γνήσιο fashion icon επέλεξε να μην φορέσει παλτό, παρά τον βροχερό καιρό, για να ποζάρει στα φλας των φωτογράφων. Στην παρακάτω gallery θα βρεις αναλυτικά όλες τις φωτογραφίες από αυτήν την εμφάνισή της… μία εμφάνιση που θα κάνουμε καιρό να ξεχάσουμε… και εμείς και η Kate.
Δες επίσης: #PFW: H σύγχρονη αμαζόνα της Chanel είναι η γυναίκα που υμνεί την ελευθερία της με το στυλ της

AP 20065707118065

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ