Μεταναστευτικό: Οργιάζει η προπαγάνδα στα σύνορα – Βάζουν τους μετανάστες να φωνάζουν «ζήτω η Τουρκία»

Μεταναστευτικό: Οργιάζει η προπαγάνδα στα σύνορα – Βάζουν τους μετανάστες να φωνάζουν «ζήτω η Τουρκία»

Οι μετανάστες λαμβάνουν οδηγίες από μέλη τουρκικού τηλεοπτικού συνεργείου

Νέο βίντεο δείχνει πως συντηρείται η προπαγάνδα Ερντογάν στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στις εικόνες που θα δείτε, μια ομάδα νεαρών μεταναστών έχει συγκεντρωθεί σε σημείο που απέχει λίγο μόλις μέτρα από την τουρκική πλευρά των συνόρων με την Ελλάδα στις Καστανιές.

Οι μετανάστες έχοντας λάβει οδηγίες από μέλη τηλεοπτικού συνεργείου, επιφημούν το τουρκικό κράτος φωνάζοντας εν χορω «Τουρκία – Τουρκία» ενώ όπως θα προσέξετε ο ρεπόρτερ πέφτει στο έδαφος ώστε να μην φαίνεται στο πλάνο, έχοντας όμως δίπλα του το μικρόφωνο ώστε να μεταδίδονται καθαρά οι φωνές των καθοδηγουμενων μεταναστών.

Μόλις το τηλεοπτικό γύρισμα τελειώνει, όπως φαίνεται στις εικόνες που καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο, οι μετανάστες αγκαλιάζουν και φιλάνε τον Τούρκο ρεπόρτερ ενώ στο βάθος μπορείτε να παρατηρήσετε τις φωτιές και τους καπνούς από την ανταλλαγή δακρυγόνων στο φυλάκιο των Καστανιών

Δείτε το βίντεο

εδώ η έλληνες έχουνε δώσει τα κόκαλα τους και το αίμα τους για τιν χώρα /αν θέλαμε την Ελλάδα σεβασμό και αξιοπρέπεια πρέπει να έχουμε και τα είναι ανοιχτή χώρα για όσους σέβονται.γιατι φωνάζετε ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΙΚΑ ?

Δημοσιεύτηκε από Aram Nouran στις Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ