Η fitness τρέλα που διαρκεί 15′ και γίνεται εμμονή

Η fitness τρέλα που διαρκεί 15′ και γίνεται εμμονή

Το TRX είναι επίσημα μια «τρέλα» γυμναστικής και για καλό λόγο. Εμείς μαζί με το TRX πήραμε και μια μικρή Medicine Ball για να δώσουμε μεγαλύτερο κίνητρο σε όποιον ακολουθήσει το πρόγραμμα μας που διαρκεί μόλις 15' και χαρίζει δυνατό και γερό σώμα

Το TRX είναι επίσημα μια «τρέλα» γυμναστικής και για καλό λόγο. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, προσφέρει εκατοντάδες επιλογές άσκησης και επειδή τα εργαλεία είναι φορητά, μπορείτε να τα κάνετε οπουδήποτε.

Εμείς μαζί με το TRX πήραμε και μια μικρή Medicine Ball να δώσουμε μεγαλύτερο κίνητρο σε όποιον ακολουθήσει το πρόγραμμα μας. Αυτές οι ασκήσεις δουλεύουν το ανώτερο και κατώτερο μέρος του σώματος σας από πολλαπλές γωνίες, στοχεύοντας σε κάθε μυ και αναπαράγοντας τον τρόπο που κινούμαστε στην πραγματική ζωή. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα νιώσετε μόνο πιο δυνατοί, θα έχετε επίσης καλύτερη απόδοση στις προπονήσεις σας και θα είστε λιγότερο επιρρεπείς σε τραυματισμό. Επιπλέον, επειδή θα χρειαστεί να διατηρήσετε ισορροπία (οι ιμάντες είναι ταλαντευόμενοι), κάθε κίνηση ενεργοποιεί τον πυρήνα σας ακόμα και τους μικρότερους σταθεροποιητικούς μυς σας. Εμπιστευθείτε μας: Δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν το trx να γίνει εμμονή.

Πώς λειτουργεί: Δοκιμάστε αυτό το workout τρεις φορές την εβδομάδα. Όλες τις ασκήσεις στην σειρά με 30″ διάλειμμα ανάμεσα σε κάθε άσκηση. Εκτελέστε 3 σετ.

Συνολικός χρόνος: έως 15 λεπτά

1.Με πόδια να στηρίζονται στο trx και χέρια στην μπάλα μένουμε σε σταθερή θέση σανίδα για 40″.

2.Με πόδια στο trx και χέρια στην μπάλα τραβάμε τα γόνατα προς το στήθος 30″.

3.Με πόδια στο trx και χέρια στην μπάλα ανοίγουμε και κλείνουμε τεντωμένα πόδια 30″.

4.Με πόδια στο trx και χέρια στην μπάλα σηκώνουμε ελαφρώς την λεκάνη προς τα πάνω 30″.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ