Κορωνοϊός: Ερώτηση Αμυρά στον Κικίλια για τις κηραλοιφές του Βελόπουλου – «Μην έχουμε καινούργιο… νερό του Καματερού»

Κορωνοϊός: Ερώτηση Αμυρά στον Κικίλια για τις κηραλοιφές του Βελόπουλου – «Μην έχουμε καινούργιο… νερό του Καματερού»

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Αμυρά.

Αφορμή ήταν η ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Υγείας Βασίλης Κικίλια ο βουλευτής της ΝΔ σχετικά με τα όσα αναφέρει στις τηλεπωλήσεις του ο Κυριάκος Βελόπουλος, και συγκεκριμένα για συγκεκριμένες αλοιφές που ισχυρίζεται πως προστατεύουν από τον κορονοϊό.

Ο Γιώργος Αμυράς αναφέρει πως ο κ. Βελόπουλος προωθώντας από την τηλεόραση τα προϊόν του αναφέρει πως “,ε την “Βυζαντινόν” (κηραλοιφή), αποτρέπετε κάθε μικρόβιο από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό, ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα. Πάρτε το και θα με θυμηθείτε…».

Ο κ. Αμυράς ερωτά τον υπουργό Υγείας εάν υπάρχουν αποδείξεις ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι αποτέλεσμα σοβαρών επιστημονικών ερευνών και καταφέρνει όντως να προστατεύσει τον κόσμο από έναν τόσο σοβαρό ιό επιδημικής διάστασης.

Εάν υπάρχει επίσης επίσημη πιστοποίηση και έγκριση από κάποιον αναγνωρισμένο επιστημονικό φορέα, αλλά και σε ποιες ενέργειες σκοπεύει το Υπουργείο Υγείας για να προστατευθούν οι καταναλωτές από παραπλάνησή τους και να μην έχουμε ένα καινούριο «νερό του Καματερού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ