Ημέρα της Γυναίκας: Οι δυναμικές γυναίκες που μας εμπνέουν και είναι μαχήτριες! (photos)

Ημέρα της Γυναίκας: Οι δυναμικές γυναίκες που μας εμπνέουν και είναι μαχήτριες! (photos)

Ημέρα της Γυναίκας: Σήμερα γιορτάζει η γυναίκα, η ομορφιά, η κομψότητα, η τρυφερότητα, η δύναμη, η μητρότητα...

Και φυσικά υπάρχουν γυναίκες που με τη δύναμη που έχουν επιδείξει σε διάφορες στιγμές της ζωής τους, πολύ δύσκολες, κατάφεραν να γίνουν πρότυπο για άλλες γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ή δίνουν τον ίδιο αγώνα με εκείνες.

Ποιες είναι αυτές;

Άσπα Τσίνα

Η αποκάλυψη της Άσπας Τσίνα σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου σόκαρε το πανελλήνιο.

Η Άσπα Τσίνα την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story και άλλους τούς ξένισε με τον δυναμικό χαρακτήρα της και την… ωμή αλήθεια της, και άλλους τούς κέρδισε για τα ίδια στοιχεία του χαρακτήρα της, αποκάλυψε λοιπόν ότι διεγνώσθη με τη σπάνια αυτή μορφή καρκίνου την περίοδο που ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη μουσική σκηνή της χώρας μας με δυναμικό τρόπο.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε μέρα ήμουν και χειρότερα. Πάω κάνω μια μαγνητική η οποία δείχνει συμπιεστικά κατάγματα σε συγκεκριμένους σπονδύλους. Αυτά τα κατάγματα δικαιολογούνται σε έναν άνθρωπο που έχει πάθει τροχαίο. Εκεί παθαίνω ένα σοκ γιατί εγώ δεν είχα πέσει ποτέ για να έχω τέτοια κατάγματα. Δεν μπορούσα να καθίσω, να πλυθώ, ένιωθα το σώμα μου διαλυμένο…

Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα.»!

Και υπογράμμισε η Άσπα Τσίνα: «Στον γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα. Τον έβαλα μάλιστα να δει και βιντεάκι στο Ίντερνετ για να μπορέσει να καταλάβει το παιδί αυτό που συμβαίνει στη μητέρα του. Ενημέρωσα τη μητέρα μου αλλά και τον πρώην σύντροφό μου». Τα λόγια της συγκίνησαν και η ίδια έστειλε με τον δικό της τρόπο το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα αφού μέσα στις επόμενες μέρες η Άσπα πρόκειται να συμμετάσχει στο Just the 2 of Us που σημαίνει αυτόματα πως η τραγουδίστρια δεν έχει μάθει να παραδίδει τα όπλα, ακόμα και στα πιο δύσκολα!

Η Άσπα μίλησε ανοιχτά για όλα:

Ελένη Μενεγάκη

Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και έντονες είναι οι φήμες που τη θέλουν να φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha! Τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια θα είναι εκτός Alpha και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα την βλέπουμε σε άλλο κανάλι.

Λίγη σημασία έχει τι τελικά ισχύει και τι όχι. Εκείνο που αποτελεί άξιο θαυμασμού για πολλές γυναίκες είναι το γεγονός ότι ξέρει να διαχειρίζεται την εικόνα της και το επαγγελματικό της μέλλον με μεγάλη μαεστρία. Δεν ανοίγει τα χαρτιά της μέχρι το επόμενο βήμα της, αφήνει πολλά σενάρια να αιωρούνται για εκείνη, όμως προηγουμένως έχει καταφέρει να κλείσει το καλύτερο δυνατό deal για την ίδια και την οικογένειά της.

Αυτή η τακτική της η οποία από τότε που βρίσκεται στο προσκήνιο της εξασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία ώστε η ίδια να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες στο να τη μιμούνται και να κατακτούν τους στόχους τους όπως και εκείνη.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει να διαχειρίζεται την εικόνα της και το επαγγελματικό της μέλλον με μεγάλη μαεστρία.

Μαρίνα Ασλάνογλου

Η όμορφη και αγαπημένη ηθοποιός σε τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για τις δύσκολες εξωσωματικές που χρειάστηκε να κάνει για να αποκτήσει παιδί και την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει.

Όταν η Μαρίνα Ασλάνογλου αναφέρθηκε στον γιο της, έλαμψε από ευτυχία. Μάλιστα τόνισε: «Το τυχερό μου αστέρι είναι ο γιος μου». Η ίδια δεν έκρυψε ότι πέρασε δύσκολα για να τον φέρει στον κόσμο. Μάλιστα, έμαθε ότι ήταν έγκυος ανήμερα των γενεθλίων του συζύγου της.

Η ηθοποιός επίσης θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί και περνούν δύσκολα: «Οι γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδί με εξωσωματική δεν πρέπει να απογοητεύονται, όλα μπορούν να γίνουν».

Είναι σίγουρο πως μετά από αυτά τα λόγια, η Μαρίνα Ασλάνογλου έδωσε δύναμη σε πολλές γυναίκες οι οποίες διανύουν μία τέτοια δύσκολη φάση και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν κάθε εμπόδιο ώστε να φτάσουν στον στόχο τους.

Βίκυ Βολιώτη

Η Βίκυ Βολιώτη υιοθέτησε ένα παιδί από την Αφρική. Μάλιστα έκανε ταξίδι στην Αιθιοπία, τον Απρίλιο του 2015 για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της υιοθεσίας της κόρης της Άννας που έχει βαφτίσει η Σμαράγδα Καρύδη. Μιλώντας για το συγκεκριμένο ταξίδι, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Νομίζω πως είναι το ίδιο συναίσθημα με ένα ζευγάρι που φεύγει για το μαιευτήριο και επιστρέφει στο σπίτι με το μωρό. Όλη η διαδικασία που περιμέναμε ένα μήνα για να πάρουμε την Άννα, αλλά και το ταξίδι ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Μόνο συγκίνηση νιώθω για όλο αυτό. Ήταν πολύ ιδιαίτερες και τρυφερές αυτές οι στιγμές».

Με την κόρη της Άννα.

Η ηθοποιός τόλμησε και κατάφερε να φέρει στη ζωή της την απόλυτη ευτυχία την οποία βιώνει από τότε με τον σύζυγό της Σίμο Σερκετζή και σε συνέντευξή της είχε πει για την υιοθεσία:

«Κάποιοι δεν θέλουν, δυστυχώς, παιδιά από άλλη φυλή. Μακάρι να μπορούσα να πείσω όλους τους ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν παιδί να προχωρήσουν σε μια διακρατική υιοθεσία. Πραγματικά, είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία που νιώθεις! Γενικά, στο δυτικό κόσμο τα μωρά προς υιοθεσία είναι πολύ λίγα γιατί οι οικογένειες έχουν τη δυνατότητα να τα συντηρήσουν. Επίσης, είναι μετρημένα τα μωρά προς υιοθεσία κι αυτό το κάνει πολύ πιο δύσκολο σε συνδυασμό με τη γραφειοκρατία που είναι μεγαλύτερη. Στη χώρα μας έχουμε επιπλέον προβλήματα, όπως η συγχώνευση ιδρυμάτων και δυστυχώς δεν λειτουργούν όλα ρολόι. Αν θέλεις να υιοθετήσεις παιδί μεγαλύτερης ηλικίας ή με ελαφρύ πρόβλημα υγείας, είναι πιο εύκολο». Δύναμη λοιπόν στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω υιοθεσίας και μάλιστα με παιδί από άλλη φυλή.

Shannen Doherty

Με δάκρυα στα ματιά η Μπρέντα αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. Η Shannen Doherty έχει δώσει πολλές μάχες στη ζωή της όμως ο εφιάλτης πρόσφατα επέστρεψε καθώς πριν από μερικές εβδομάδες αποκάλυψε δημόσια τον αγώνα που δίνει ξανά με τον καρκίνο.

Η Μπρέντα του Beverly Hills πριν από περίπου δυο χρόνια είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο στο στήθος και έκτοτε μοιράστηκε με το κόσμο κάθε λεπτομέρεια της μάχης της σε μία προσπάθεια να δώσει κουράγιο και να ωθήσει τις γυναίκες να κάνουν πιο συχνά εξετάσεις.

Ο καρκίνος επέστρεψε κι εκείνη με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε πως αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο.

Σε αυτό το στάδιο σημαίνει ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε άλλα όργανα ή σημεία του σώματος.

«Είμαι τρομοκρατημένη. Είμαι πάρα πολύ φοβισμένη… Η μητέρα μου είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος. Το ίδιο και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ γι’ αυτόν», είπε η ίδια με δάκρυα στα μάτια μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America. Παρά τα δάκρυά της, η ίδια δείχνει αποφασισμένη να πολεμήσει για ακόμα μία φορά το θηρίο.

Δεν δίστασε να κλάψει στον αέρα της εκπομπής όπου έκανε τις αποκαλύψεις για τη ζωή της.

 

«Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας. Είχα τα συμπτώματα, αλλά δεν το έπαιρνα ποτέ σοβαρά. Έλεγα, «κού­ραση θα ‘ναι ή κάτι ψυχολογικό», ώσπου με έριξε κάτω. Ίσως είχα αυτή την ανίατη ασθέ­νεια για τουλάχιστον 15 χρόνια. Και είμαι ανακουφισμένη που τουλάχιστον τώρα το ξέρω και μπορώ να ζήσω με αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ