Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Ιχθύ, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί…

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Ιχθύ, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί…

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτόν πριν αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις μαζί του ή όχι.

Ερωτεύτηκες άντρα Ιχθύ; Να ξέρεις ότι είναι μια περίπλοκη «κατάσταση». Εξαρτάται βέβαια και από το τι θέλεις εσύ από εκείνον. Θέλεις μια σταθερή σχέση, ρομαντική και τρυφερή ή μήπως θέλεις κάτι πιο ελεύθερο, χαλαρό και ανάλαφρο; Όλα εξαρτώνται από τα δικά σου… γούστα. Πάμε να δούμε λοιπόν, βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, πριν προχωρήσεις μαζί του.

1.Έχει απίστευτη διαίσθηση και την εμπιστεύεται όσο τίποτα 

Κινείται και αποφασίζει με βάση τον ένστικτό του. Δεν τον ξεγελάς με τίποτα. Είναι το ζώδιο που μπορεί να πιάσει όλα τα vibes στον αέρα, να προσαρμόζεται και να δρα ανάλογα. Το «μυρίζεται» ό,τι και να συμβαίνει και έχει αυτό το αίσθημα που τον προστατεύει από τις κακοτοπιές και τον βοηθά στο να επιβιώνει.

2. Είναι ευαίσθητος

Μπορεί εύκολα να αφήσει ένα δάκρυ να κυλήσει. Το συναίσθημα στον άντρα αυτόν ξεχειλίζει. Τα βιώνει όλα έντονα και τον επηρεάζουν σε απίστευτο βαθμό. Ό,τι και να είναι αυτό. Είτε αγάπη, είτε μίσος, είτε πόνος, είτε χαρά, είτε θυμός…

3. Είναι τεμπέλης
Μην περιμένεις και πολλά πολλά από εκείνον. Είναι λίγο… τεμπέλης ή χουζούρης, θα λέγαμε καλύτερα. Προτιμά το σπίτι και την χαλάρωση, τη μουσική, τα κεριά, από τα ποτά και τα ξενύχτια και το clubbing.

4. Είναι υπερπροστατευτικός
Θα σε έχει στα… πούπουλα. Θα σε φροντίζει τόσο πολύ που από ένα σημείο και μετά μπορεί να σε κάνει και να αγανακτήσεις ή να νιώσεις ότι πνίγεσαι. Θα σε βλέπει σαν κάτι εύθραυστο που θέλει προσοχή, αγάπη και… προδέρμ.

5. Έχει τάσεις φυγής

Εάν αισθανθεί ότι δεν παίρνει από εσένα όλα όσα έχει ανάγκη, μπορεί να σε παρατήσει με μεγάλη ευκολία. Μαύρη πέτρα θα ρίξει πίσω του. Θα εξαφανιστεί, χωρίς καμία προειδοποίηση και θα πάει να αναζητήσει την αγκαλιά που θα του δίνει όλα όσα έχει τόσο πολύ ανάγκη.

6. Είναι ο χειρότερος εχθρός του… εαυτού του

Η αυτολύπηση τον κατακλύζει. Νιώθει πολύ συχνά άσχημα, καταθλιπτικά, μίζερα και στενάχωρα. Κάνει αρνητικές σκέψεις και φανταστικά σενάρια και φέρνει την καταστροφή.

7. Χάνεται στον κόσμο του

Θα τον δεις πολλές φορές να ρεμβάζει, να ονειρεύεται και να είναι χαμένος στις σκέψεις του. Δεν φταίει αυτός. Ο Ποσειδώνας του τα κάνει όλα αυτά. Το μυαλό του γενικά λειτουργεί υπό την επήρεια του πλανήτη αυτού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ