Η Ελισάβετ κλειδώθηκε έξω από το Windsor και η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Ελισάβετ κλειδώθηκε έξω από το Windsor και η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου

Απίστευτο και όμως αληθινό

Αν πίστευες πως η βασίλισσα Ελισάβετ είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό και δεν κάνει λάθη, έχουμε να σου πούμε πως έκανες λάθος. Η Ελισάβετ είναι μία από εμάς και αυτό το απρόοπτο που της συνέβη το αποδεικνύει περίτρανα, μιας και είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας μια φορά στη ζωή μας.

Η Ελισάβετ μάλλον για πρώτη φορά στη ζωή της κλειδώθηκε έξω από το ίδιο της το κάστρο. Η μονάρχης της Αγγλίας προσπάθησε να μπει στο κάστρο του Windsor την Παρασκευή και τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να βρει τις πύλες κλειστές και κλειδωμένες και κανέναν εκεί να της ανοίξει.

«Μία γυναίκα bodyguard βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε μάταια να ανοίξει την μεγάλη ξύλινη πόρτα. Μετά από ένα λεπτό προσπαθειών μέσα στη βροχή, αποφάσισε να φύγει από εκεί και να πάνε να δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλη είσοδο», αναφέρει η Daily Mail.

Ένας μάρτυρας είπε πως δεν έχουν δει ξανά κάτι τέτοιο μέσα σε 30 χρόνια. «Δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος κοιμήθηκε εν ώρα υπηρεσίας ή απλά δεν την περίμεναν, όμως αυτό είναι ανήκουστο. Και δεν το λες και σύνηθες φαινόμενο να βλέπεις μια βασίλισσα να έχει κλειδωθεί έξω από το ίδιο της το κάστρο», ανέφερε η πηγή.

https://youtu.be/vcdsLnxarUQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ