Κορωνοϊός: Ένας ευφάνταστος τρόπος γυμναστικής στην εποχή της νόσου

Κορωνοϊός: Ένας ευφάνταστος τρόπος γυμναστικής στην εποχή της νόσου

Άνδρας ανέβασε βίντεο στο Twitter με το οποίο δείχνει πώς μπορεί να γυμνάζεται κανείς με λίγα μέσα - Λόγω κορωνοϊού οι πολίτες όλου του κόσμου καλούνται να αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις

Νέα δεδομένα και στη γυμναστική έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός. Σε μια περίοδο που οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου καταρτίζουν σχεδιασμό για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του φονικού ιού, οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις και τις συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφεύγονται και οι επισκέψεις στα γυμναστήρια. Η γυμναστική στο σπίτι θα γίνει – όπως φαίνεται – συνήθεια, από τη στιγμή που πολλοί θα εργάζονται στην οικία τους και στον ελεύθερο χρόνο τους θα θέλουν να αθλούνται.

 Με έναν δικό του, ευφάνταστο τρόπο ένας άνδρας, ο οποίος ανέβασε στο Twitter απολαυστικό βίντεο, δείχνει πώς μπορεί κανείς να καταφεύγει σε αποτελεσματική γυμναστική.

Δεν είναι δύσκολο… αν και απουσιάζουν οι μπάρες και τα βάρη, ο άνδρας χρησιμοποεί ως αντίσταση τον σκύλο του για να βοηθηθεί σε κοιλιακούς και κάμψεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ