Έλενα Παπαρίζου: Επιτέλους! Έκανε δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη! (photos)

Έλενα Παπαρίζου: Επιτέλους! Έκανε δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη! (photos)

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι το ζευγάρι εκείνο που θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει εύκολα "αντιστάρ", παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια έχει συνεχώς στραμμένα πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Συνειδητοποιημένοι και οι δύο σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους σχέση και τις αναζητήσεις τους από τη ζωή, από την πρώτη στιγμή αποφάσισαν πως ήθελαν να διαφυλάξουν την προσωπική του ζωή, όσο και αν η Έλενα βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Κράτησαν για αρκετό καιρό, στην αρχή, τη σχέση τους κρυφή. Δεν έμαθε ποτέ κανείς το πού, το πώς και το πότε της ημέρας του γάμου τους που έγινε το 2015, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη για την Ελλάδα περίοδο.

Μάλιστα, τις μόνες λεπτομέρειες που έχει αποκαλύψει ποτέ η Έλενα για την ομορφότερη ημέρα της ζωής της με τον σύζυγό της ήταν τα εξής:

«Ο γάμος έγινε στην Ελλάδα. Δεν έγινε σε εκκλησία και, αν θέλεις να μείνει κάτι κρυφό, μένει. Παντρευτήκαμε πάνω στα capital controls και, παρόλο που αρχικά είχαμε σκεφτεί μετά τον γάμο να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, δεν το κάναμε τελικά.

Σκεφτήκαμε ότι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους μας, που μπορεί να αισθάνονταν την υποχρέωση να μας πάρουν δώρο ή να ξοδέψουν χρήματα για να φορέσουν κάτι καλό. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα κάνουμε ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους και αργότερα θα κάνουμε το ταξίδι του μέλιτος. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με ανθρώπους που μας αγαπάνε, γιατί είναι πολλοί».

Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως με τέτοια στάση ζωής, είναι σχεδόν αδύνατον να τους δει κανείς σε κάποια κοινή δημόσια έξοδο. Γι’ αυτό και όταν σπάνια συμβαίνει αυτό, αποτελεί είδηση.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μαζί και φυσικά τα φλας… άστραψαν!

Ειδικά επειδή η Έλενα Παπαρίζου, φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη έλαμπε στο πλευρό του άντρα της ζωής της με ένα little black dress, γόβες και ένα παλτό μοναδικό, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τη σπάνια αυτή κοινή δημόσια έξοδό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ