Τι απαντά το περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου για το «χαστούκι» στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Τι απαντά το περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου για το «χαστούκι» στην Άννα Παναγιωτοπούλου

«Δεν είναι δουλειά του να επιδιορθώνει χαλασμένες μνήμες παλιών συνεργατών του, που έχουν περάσει μάλιστα και ωραίες στιγμές μαζί», λέει φίλος του ηθοποιού

Η συνέντευξη της Άννας Παναγιωτοπούλου στον Γιώργο Λιάγκα προκάλεσε μεγάλο ντόρο καθώς η ηθοποιός έριξε πολλά καρφιά για πολύ γνωστά πρόσωπα. Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία αναφέρθηκε ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος για τον οποίο είπε πώς τον χαστούκισε. Φίλος του Λάκη Λαζόπουλου που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso λέει πώς τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

«Θυμάμαι ότι μόλις είχε κατέβει από το Βέμπο, έπειτα από αποτυχία, το έργο “Γιατί χαίρεται ο κόσμος” που είχαν γράψει ο Φασουλής και η Παναγιωτοπούλου. Στη συνέχεια οι Φασουλής, Παναγιωτοπούλου, Χατζηπαναγιώτης έγραψαν όλοι μαζί την επιθεώρηση “Αλλαγή και πάνω τούρλα”. Οι ηθοποιοί τότε με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιατά και τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Γιώργο Κέντρο, Αριέττα Μουτούση ζητούσαν από τον Λιβαδά τα λεφτά τους για τις πρόβες του δεύτερου ανεβάσματος.

Στη μυστική σύσκεψη που έγινε για να πάρουν οι ηθοποιοί τις αποφάσεις τους συμμετείχε και ο Λάκης Λαζόπουλος, αφού ως ηθοποιός πληρωνόταν με μισθό. Οι ηθοποιοί, λοιπόν, τον παρακάλεσαν να μην πει τίποτα στους θιασάρχες Παναγιωτοπούλου και Φασουλή για το τι πρόκειται να κάνουν. Ο Λάκης Λαζόπουλος τήρησε την υπόσχεσή του και δεν “κάρφωσε” τους ηθοποιούς στους δύο θιασάρχες. Ο Φασουλής τότε, έξαλλος, χαστούκισε τον Λαζόπουλο και τον πέταξε έξω από το θέατρο κι από εκεί κλονίστηκαν οι σχέσεις τους. Η Άννα Παναγιωτοπούλου απλώς έβρισε τον Λάκη».

Από το στενό περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου μεταφέρουν στην εφημερίδα τα εξής: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει κάποιο σχόλιο, τον απασχολούν άλλα πράγματα και δεν είναι δουλειά του να επιδιορθώνει χαλασμένες μνήμες παλιών συνεργατών του, που έχουν περάσει μάλιστα και ωραίες στιγμές μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ