Η Μαρία Σολωμού ανέβασε την πιο ανατριχιαστική μαρτυρία από την Ιταλία και τον κορονοϊό

Η Μαρία Σολωμού ανέβασε την πιο ανατριχιαστική μαρτυρία από την Ιταλία και τον κορονοϊό

Αν ακόμα δεν είσαι σίγουρη γιατί πρέπει να κάτσεις στο σπίτι, μετά από αυτό το email δε θα χρειαστείς κάτι άλλο για να πειστείς.

Πλέον και η χώρα μας βρίσκεται κι επίσημα σε κατάσταση καραντίνας σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού. Τα κρούσματα όσο μιλάμε αυξάνονται και, ενώ φυσικά όλοι πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην πανικοβαλλόμαστε, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την κατάσταση και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα. Όχι μόνο για εμάς τους ίδιους, αλλά και για τις οικογένειές μας και τις οικογένειες των γύρω μας.

Αυτήν τη στιγμή, η κατάσταση στην Ιταλία έχει πάρει διαστάσεις που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Οι άνθρωποι έχοντας άγνοια κινδύνου, δεν προέβησαν στις δέουσες ενέργειες, καταλήγοντας να μετράνε χιλιάδες ασθενείς και πάνω από 1.000 νεκρούς.

Εν μέσω, λοιπόν, όλου αυτού που συμβαίνει και που καλά – καλά δεν έχει γίνει αντιληπτό σε όλους, μία κάτοικος της Ιταλίας έστειλε στη Μαρία Σολωμού ένα email, στο οποίο εξηγεί την κατάσταση που βιώνουν οι άνθρωποι εκεί.

Ό,τι και να έχεις διαβάσει, όποια μεταφορά είδησης, αυτή η μαρτυρία που περιγράφει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει τώρα στην Ιταλία και πώς ξεκίνησε όλο αυτό θα σε ανατριχιάσει.

Διάβασε το email στην παρακάτω gallery.


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ