ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ! “Παίζουν με την υγεία μας για να μην χάσουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τους λογαριασμούς;”

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ! “Παίζουν με την υγεία μας για να μην χάσουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τους λογαριασμούς;”

Χαμός στην αγορά. Μόνο ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί η καθυστερημένη διευκρίνηση για το κλείσιμο των καταστημάτων λιανικής. Να θυμίσουμε ότι λίγα λεπτά αργότερα, αποφασίστηκε ότι τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας θα μείνουν ανοικτά. Τι μεσολάβησε στο μεσοδιάστημα;

Απλά διαβάστε τι μας καταγγέλλει εργαζόμενος σε ένα από αυτά τα καταστήματα:

“Το μεσημέρι βγήκε κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο όλων των εμπορικών καταστημάτων για δύο εβδομάδες λόγω πρόληψης μέτρων ενάντια του κορονοϊού.

Ξαφνικά πριν από 3 ωρες ανακοίνωσαν ότι στα καταστήματα που θα παραμένουν ανοικτά είναι και τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.

Τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας είναι καταστήματα τροφοδοσίας;

Εμείς οι εργαζόμενοι σε αυτά τα καταστήματα ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τον πελάτη και μάλιστα τα καταστήματα αυτά έχουν μεγάλο ποσοστό επισκεψιμότητας. Πραγμα το οποιο σημαίνει μαζεύεται πλήθος κόσμου και έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία μας.

Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος γιατί ανακοίνωσαν καθυστερημένα ότι τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας θα παραμείνουν ανοιχτά ενώ είναι εμπορικά καταστήματα;

Μήπως για να μη χάσουν την είσπραξη λογαριασμών οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων;”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ