Κορονοϊός: Τραγουδιστής που ήταν καλεσμένος στη Σκορδά μπήκε σε καραντίνα!

Κορονοϊός: Τραγουδιστής που ήταν καλεσμένος στη Σκορδά μπήκε σε καραντίνα!

Η Φαίη Σκορδά το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό!

Οι συνεργάτες της μπήκαν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και η εκπομπή, Το Πρωινό δεν προβάλλεται! Στην τελευταία εκπομπή η Φαίη Σκορδά είχε έναν τραγουδιστή καλεσμένο.

Ο τραγουδιστής επειδή ήρθε σε επαφή με την παρουσιάστρια – παρόλο που δεν έχει συμπτώματα του ιού – μπήκε σε καραντίνα!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Την Παρασκευή ήμουν καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1. Με όλους τους συντελεστές τηρήσαμε τους κανόνες ασφαλείας σε σχέση με τη μετάδοση του ιού. Δεν έγιναν χειραψίες, αγκαλιές ή φιλιά. Εννοείται όμως πως για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνω σπίτι, όχι μόνο επειδή βρέθηκα κοντά στη Φαίη που διαγνώστηκε θετική, αλλά γιατί ούτως ή άλλως, μένουμε στο σπίτι για το καλό μας και την προστασία των συνανθρώπων μας. Μην εστιάζετε μόνο στα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο ιός βρίσκεται παντού. Μείνετε μέσα για να τον περιορίσουμε και τελικά να το εξαλείψουμε. Για τους φίλους που ρωτούν, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, αισθάνομαι μια χαρά και μόνο αν εμφανιστεί σύμπτωμα θα κάνω το τεστ. Περαστικά σε όσους νοσούν, προσοχή και υπευθυνότητα σε όλους και όλα θα πάνε καλά στο τέλος»!

Ποιος μπήκε σε καραντίνα; Δείτε στην gallery που ακολουθεί αλλά και ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Παρασκευής που ήταν καλεσμένος και ήταν και η τελευταία εκπομπή του Πρωινού!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ