Παραδέξου το! Σε αυτό το ζώδιο θα ήθελες να κάνεις μεγάλο κακό!

Παραδέξου το! Σε αυτό το ζώδιο θα ήθελες να κάνεις μεγάλο κακό!

Δε θα υπερβάλαμε, αν λέγαμε ότι το μισείς και θέλεις να το πατήσεις κάτω...

Πάντα υπάρχει κάποιος άνθρωπος ο οποίος, με το που θα τον δούμε, μας ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι, μας κάνει να βγάζουμε φλύκταινες. Δεν είναι μόνο ότι δεν τον πάμε, αλλά ότι τον μισούμε, θέλουμε να του κάνουμε κακό. Γιατί; Ίσως επειδή κατά βάθος μοιάζουμε ή είμαστε τελείως διαφορετικοί και δεν τον αντέχουμε.

Ας πάμε να δούμε, λοιπόν, το ζώδιο που είναι ο δικός σου θανάσιμος εχθρός.

Κριός
Μισείς οποιονδήποτε δεν είναι ευθύς αλλά στον Σκορπιό σε ενοχλεί που είναι ζηλιάρης και καταπιεστικός, όμως δεν το βγάζει παρά ελάχιστες περιπτώσεις. Εν τω μεταξύ και οι δύο είστε επιθετικοί, αλλά με εντελώς διαφορετικούς τρόπους, εσύ είσαι άμεσος, αυτός κινείται υπογείως και γι’ αυτό σου προκαλεί οργή.

Ταύρος
Ο Δίδυμος αναστατώνει τον κόσμο σου! Θέλεις να τον σφαλιαρώσεις που πάει και έρχεται συνεχώς, μιλάει ακατάπαυστα, είναι αδιάκριτος και κυρίως θεωρεί ότι είναι πιο έξυπνος από σένα.

Δίδυμοι
Ο Αιγόκερως σε συνδέει με… Κάιρο γιατί δεν πιστεύει τίποτα απ’ όσα λες. Δε δίνει καμία βαρύτητα στα λόγια σου, είναι άκαμπτος και κυρίως θεωρεί ότι γνωρίζει περισσότερα από σένα. Και μόνο το τελευταίο σε κάνει να θέλεις να τον χτυπήσεις.

Καρκίνος
Θα μπορούσε να είναι και πρώην σου, που πέρασε από τη ζωή σου, σε ξεσήκωσε καλά-καλά και μετά σε παράτησε σύξυλο και πήγε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, χωρίς να δίνει δεκάρα για σένα. Εσύ από την άλλη, ήσουν τόσο αφοσιωμένος που με άνεση γινόσουν χαλί να σε πατήσει, οπότε το μίσος σου είναι μάλλον δικαιολογημένο να τρέφεις μίσος για τον Τοξότη.

Λέων
Η Παρθένος σου σπάει τα νεύρα, δεν την αντέχεις, θέλεις να της κάνεις κακό γιατί τολμά και σε διορθώνει, σου κάνει κριτική και δεν εντυπωσιάζεται από σένα καθόλου. Εσύ θέλεις οπαδούς, ενώ αυτή κάλλιστα μπορεί να σε περιφρονήσει και να μη σου δώσει καμία σημασία. Πάντως είναι αμοιβαία τα… αισθήματα.

Παρθένος
Το είπαμε και παραπάνω. Θεωρείς τον Λέοντα μια περιφερόμενη φούσκα, που πιστεύει ότι είναι κάποιος. Μπαινοβγαίνει στους χώρους, κάνοντας θόρυβο, αλλά από ουσία μηδέν. Ευχαρίστως θα του έχωνες μια μπούφλα, απλά και μόνο για να βγάλεις το άχτι σου, που δεν κοιτάει να μάθει πέντε πράγματα παραπάνω αλλά κάνει κι επίδειξη.

Ζυγός
Μόλις τον βλέπεις σου έρχεται αυτόματα η αντίδραση να τον χτυπήσεις. Για τα δικά σου εκλεπτυσμένα γούστα, ο Τοξότης είναι η επίτομη του κάφρου. Το χύμα στιλ του και το ότι χώνεται σε κάθε συζήτηση και πετάει διάφορα, χωρίς να σκέφτεται είναι αρκετά για να σε εκνευρίσουν. Εκτός αυτού, είναι και τα αστεία του που θεωρείς χοντροκομμένα.

Σκορπιός
Πάντα αισθάνεσαι ότι ο Ζυγός σου λέει ψέματα. Φαίνεται τόσο καλοσυνάτος και χαμογελαστός, αλλά έχεις την υποψία ότι κάτι κρύβει. Ο λόγος όμως που πραγματικά θέλεις να τον κάνεις να υποφέρει είναι ότι πάντα έχει έναν καλό λόγο για όλους. Αυτό το θεωρείς υποκριτικό και εσύ τους υποκριτές τους απεχθάνεσαι.

Τοξότης
Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι δυνατόν κάποιος είναι τόσο βαρετός, όσο ο Ταύρος και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το τι θα φάει, τι έχει η τηλεόραση και πόσα λεφτά του κοστίζει το κάθε τι. Άσε που όταν κολλάει σε κάτι, εκεί… Θέλεις όσο τίποτα να τον κάνεις τον στόχο σου και να του πετάς τα βέλη σου, ένα-ένα μέχρι να παρακαλέσει για έλεος.

Αιγόκερως
Ο Ιχθύς βγάζει από μέσα σου το σαδιστικό σου. Σε εκνευρίζει τόσο, μα τόσο πολύ που θέλεις πραγματικά να τον πονέσεις, έτσι για να αρχίσει να κλαίει πραγματικά! Όλη αυτή τη δήθεν αδυναμία και πόσο ευαισθητούλης είναι μη μου άπτου είναι σου ανακατεύει το στομάχι. Άσε που δεν κάνει ποτέ τίποτα. Τελείως άχρηστος παιδί μου…

Υδροχόος
Μέχρι ένα σημείο, διασκεδάζεις με το ψώνιο του Λέοντα και μάλιστα υπάρχουν και περιπτώσεις που τον δουλεύεις κιόλας και γελάς όταν προσβάλλεται. Αλλά από εκεί και πέρα, όταν το παρακάνει, θέλεις απλά να του προξενήσεις μόνιμη βλάβη. Θεωρείς ότι είναι υπερτιμημένος, αλαζόνας, εγωκεντρικός και παρτάκιας, χωρίς χιούμορ. Αλλά το ζήτημα είναι ότι μάλλον σε πολλά μοιάζετε…

Ιχθύες
Πραγματικά τα παίρνεις με τον Κριό. Τον θεωρείς απότομο, βάρβαρο, χωρίς λεπτότητα και τρόπους και όλο αυτό το στιλάκι «ήρθα να σας δείξω ποιος είναι» σε κάνει να θέλεις να του σκάψεις το λάκκο τόσο βαθιά, να τον παρασύρεις (ευκολάκι, αφού υποτιμά τους πάντες), να πέσει μέσα και να μην ξαναβγεί ποτέ. Και μόνο που τον σκέφτεσαι εξοργίζεσαι κι ας μην το δείχνεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ