«Με πλήρωναν 70,000$ για να ξεσκεπάσω τη Meghan Markle»: Η δήλωση που θα βάλει φωτιά στο παλάτι

«Με πλήρωναν 70,000$ για να ξεσκεπάσω τη Meghan Markle»: Η δήλωση που θα βάλει φωτιά στο παλάτι

Δεν μπορεί να έχει συμβεί αυτό

Ο Harry και η Meghan Markle δεν λένε να ηρεμήσουν ούτε στην περίοδο της καραντίνας. Τι και αν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα καθήκοντά τους ως senior μέλη της βασιλικής οικογένειας; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αφήνουν σε «χλωρό κλαρί» και αυτό είναι και κάπως ενοχλητικό αν το σκεφτείς καλά.

Κι ενώ όλη η royal family έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει, έρχεται μία δήλωση από πρόσωπο αρκετά γνώριμο, το οποίο είπε κάτι που πραγματικά μας ξάφνιασε. Θυμάσαι μήπως τον Simon Rex; Είναι εκείνος ο πορνοστάρ ηθοποιός, ο οποίος έβγαινε για ένα διάστημα με τη Meghan Markle.

Έναν μήνα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry είχε βγει ο Simon και είχε πει κάποια πράγματα για την «σχέση» αυτή που διατηρούσε με τη Meghan Markle. Ο Simon είχε μιλήσει στην εφημερίδα Sun όπου και αποκάλυψε πως βγήκε μόνο ένα ραντεβού με τη Meghan κι αυτό γιατί μάλλον εκείνη πληροφορήθηκε για την καριέρα του στις ταινίες πορνό.

O Rex ανέφερε πως γνωρίστηκαν σε μια τηλεοπτική εκπομπή και της ζήτησε να βγουν. Εκείνη δεν αρνήθηκε και επισκέφτηκαν μαζί ένα κορεάτικο εστιατόριο ενώ ο πάλαι ποτέ πορνοστάρ ανέφερε πως η Meghan ήταν ευγενική και ιδιαίτερα ευδιάθετη. Τώρα ο Simon αποκαλύπτει κάτι πραγματικά εξωφρενικό.

Ο 45χρονος ηθοποιός αναφέρει πως τότε με τη Meghan βγήκαν απλά ένα βράδυ το οποίο δεν ήταν καν ραντεβού, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχαν φιληθεί, όπως τότε κυκλοφορούσε. Ωστόσο είπε πως μόλις έγινε γνωστή αυτή η είδηση, τα βρετανικά tabloids τον δωροδόκησαν και τον πλήρωναν ένα απίστευτα εξωφρενικό ποσό, με την προϋπόθεση εκείνος να βγει και να πει πως είχαν κανονική σχέση, βάζοντας και επιπλέον πιπεράτες λεπτομέρειες.

Τα βρετανικά tabloids όπως ο ίδιος ανέφερε, του πρόσφεραν τότε 70χιλιάδες δολάρια για να βγει να πει πως έβγαινε με τη Markle. Ωστόσο εκείνος όχι μόνο δεν δέχθηκε να πει ψέματα προκειμένου να μη διαλύσει τη βασιλική οικογένεια, βγήκε και αποκάλυψε όλη αυτή τη σκευωρία που στήθηκε στο πρόσωπο της δούκισσας του Sussex.

Μα είναι δυνατόν;;

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ